Libnet.ro
UNICEF

07:45

Daniel Constantin: Nu dorim ruperea USL

Antena3 Antena3,
Daniel Constantin: Nu dorim ruperea USL

Crin Antonescu are o agenda secreta si de aceea doreste ruperea USL, a declarat in urma cu putin timp Daniel Constantin. Liderul conservator participa acum la sedinta PSD, unde se discuta soarta Uniunii. continuă pe Antena3

Daniel Constantin, PC: Ruperea USL este doar o formalitate

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie.

Daniel Constantin, despre soarta USL: Asteptam o decizie din partea lui Crin Antonescu

Liderul PC, Daniel Constantin, spune, intrebat daca mai exista o sansa ca USL sa nu se rupa, ca toata lumea asteapta o decizie din partea lui Crin Anronescu, el sustinand ca, indiferent ce se va.

Antonescu: Am renuntat si la desfiintarea USD

Update 11:13 Constantin: Nu dorim ruperea USL Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, astazi, ca PC nu doreste ruperea USL, adaugand ca Uniunea trebuie sa exploateze toate sansele, oricat de mici ar fi ele.

Daniel Constantin crede ca ruperea USL este posibila in conditiile in care PNL nu da dovada de flexibilitate

Presedintele PC,DanielConstantin, a vorbit recent despre sansele ca USL sa mai aiba viitor, precizand ca o rupere a Uniunii este posibila in cazul in care liberalii nu dau dovada de flexibilitate.

Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia.

Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie.

Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie, transmite Mediafax.

Daniel Constantin la Cluj, despre posibilitatea rupturii USL: Asteptam cu totii o decizie din partea domnului Antonescu

Liderul PC, Daniel Constantin, spune, intrebat daca mai exista o sansa ca USL sa nu se rupa, ca toata lumea asteapta o decizie din partea lui Crin Antonescu, el sustinand ca, indiferent ce se va intampla, criza din USL trebuie sa ramana in zona politica si sa nu fie dusa in cea guvernamentala.

Daniel Constantin: Crin Antonescu are un limbaj suburban

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, raspunde atacului venit de la Crin Antonescu. Constantin spune ca liderul liberal are un limbaj suburban si da dovada de lipsa de respect. Joi seara,.

Radu Banciu: Ruperea USL e ca destramarea URSS, e mare lucru sa fii contemporan cu asemenea eveniment

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, ca ruperea USL poate fi asemanata cu destramarea URSS-ului, spunand ca este un mare lucru sa fii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )