Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ce spune Udrea despre ruperea USL.

România Liberă România Liberă,
Ce spune Udrea despre ruperea USL.

USL se va rupe pana luni, este un scandal intre Victor Ponta si Crin Antonescu generat doar din dorinta de a castiga alegerile prezidentiale, a declarat vineri la Targoviste deputatul Elena Udrea. Este finalul unei guvernari care nu a adus nimic bun Romaniei. Se termina cu un mare scandal. Evident exista lupta acum intre PSD si PNL, fiecare sa il faca pe celalalt vinovat in fata propriului electorat. Pierde, din pacate, Romania, pierd cetatenii, care asista neputinciosi la un scandal intre . continuă pe România Liberă

Mircea Rosca (PNL): Victor Ponta va scoate liberalii de la guvernare dupa ruperea USL

Vicepresedintele PNL Mircea Rosca, lider al filialei prahovene a formatiunii politice, a declarat, vineri, ca ruperea USL este inevitabila, iar Victor Ponta va scoate PNL de la guvernare, potrivit Agerpres. Vad c.

Bogdan Chirieac: Directia este una singura, ruperea USL. isi dau coate cine sa anunte stirea

Analistul politic Bogdan Chirieac considera ca, in acest moment, directia spre care ne indreptam in plan politic este ruperea USL, iar actorii din prim-plan isi dau coate care sa anunte primul.

Daniel Constantin crede ca ruperea USL este posibila in conditiile in care PNL nu da dovada de flexibilitate

Presedintele PC,DanielConstantin, a vorbit recent despre sansele ca USL sa mai aiba viitor, precizand ca o rupere a Uniunii este posibila in cazul in care liberalii nu dau dovada de flexibilitate.

Subiectele zilei: Planurile PNL de dupa iesirea de la guvernare; Cum are de gand sa cheltuiasca Oprescu un miliard de euro din banii bucurestenilor; Daniel Constantin: Ruperea USL este foarte greu de evitat. Am foarte multe lucruri sa-i reprosez lui Crin

Cum am devenit persona non-grata in Ucraina. De ce nu m-au lasat granicerii ucraineni sa ajung la Kiev. Joi dupa-amiaza, in timp ce mergeam spre Kiev, granicerii ucraineni mi-au interzis accesul in Ucraina desi aveam rezervare la. DW: Despre umanitatea subsidiara.

Surse: Ruperea USL ar duce la demisia ministrilor PNL

Ruperea UniuniiSocial Liberale ar duce la demisia ministrilor PNL din toate ministerele pe care le au in portofoliu, potrivit unor surse citate de B1 TV. Mai mult, PNL ar depune o motiune de cenzura impotriva.

Daniel Constantin, despre soarta USL: Asteptam o decizie din partea lui Crin Antonescu

Liderul PC, Daniel Constantin, spune, intrebat daca mai exista o sansa ca USL sa nu se rupa, ca toata lumea asteapta o decizie din partea lui Crin Anronescu, el sustinand ca, indiferent ce se va.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )