Libnet.ro
UNICEF

05:00

Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Adevărul Adevărul,
Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie. continuă pe Adevărul

Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie, transmite Mediafax.

Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia.

Subiectele zilei: Planurile PNL de dupa iesirea de la guvernare; Cum are de gand sa cheltuiasca Oprescu un miliard de euro din banii bucurestenilor; Daniel Constantin: Ruperea USL este foarte greu de evitat. Am foarte multe lucruri sa-i reprosez lui Crin

Cum am devenit persona non-grata in Ucraina. De ce nu m-au lasat granicerii ucraineni sa ajung la Kiev. Joi dupa-amiaza, in timp ce mergeam spre Kiev, granicerii ucraineni mi-au interzis accesul in Ucraina desi aveam rezervare la. DW: Despre umanitatea subsidiara.

Daniel Constantin, PC: Ruperea USL este doar o formalitate

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie.

Daniel Constantin: Nu dorim ruperea USL

Crin Antonescu are o agenda secreta si de aceea doreste ruperea USL, a declarat in urma cu putin timp Daniel Constantin. Liderul conservator participa acum la sedinta PSD, unde se discuta soarta Uniunii.

Daniel Constantin, despre soarta USL: Asteptam o decizie din partea lui Crin Antonescu

Liderul PC, Daniel Constantin, spune, intrebat daca mai exista o sansa ca USL sa nu se rupa, ca toata lumea asteapta o decizie din partea lui Crin Anronescu, el sustinand ca, indiferent ce se va.

Daniel Constantin la Cluj, despre posibilitatea rupturii USL: Asteptam cu totii o decizie din partea domnului Antonescu

Liderul PC, Daniel Constantin, spune, intrebat daca mai exista o sansa ca USL sa nu se rupa, ca toata lumea asteapta o decizie din partea lui Crin Antonescu, el sustinand ca, indiferent ce se va intampla, criza din USL trebuie sa ramana in zona politica si sa nu fie dusa in cea guvernamentala.

Daniel Constantin: Crin Antonescu are un limbaj suburban

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, raspunde atacului venit de la Crin Antonescu. Constantin spune ca liderul liberal are un limbaj suburban si da dovada de lipsa de respect. Joi seara,.

Radu Banciu: Ruperea USL e ca destramarea URSS, e mare lucru sa fii contemporan cu asemenea eveniment

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, ca ruperea USL poate fi asemanata cu destramarea URSS-ului, spunand ca este un mare lucru sa fii.

Mircea Rosca (PNL): Victor Ponta va scoate liberalii de la guvernare dupa ruperea USL

Vicepresedintele PNL Mircea Rosca, lider al filialei prahovene a formatiunii politice, a declarat, vineri, ca ruperea USL este inevitabila, iar Victor Ponta va scoate PNL de la guvernare, potrivit Agerpres. Vad c.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )