Libnet.ro
UNICEF

15:00

Radu Banciu: Saraci, dar credinciosi. Avem bani pentru biserici, dar nu si pentru scoli (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Saraci, dar credinciosi. Avem bani pentru biserici, dar nu si pentru scoli (VIDEO)

In emisiunea din seara de 14 aprilie, in emisiunea Lumea lui Banciu, Radu Banciu a vorbit despre candidatura lui marian Munteanu la Primaria Capitalei, dar si faptul ca poporul roman este plin de. continuă pe B1

Radu Banciu, catre Alina Gorghiu: Chiar daca veti reusi intr-un tarziu sa construiti Autostrada Bucuresti-Brasov, nu va laudati totusi ca la 30 sau 40 de ani de la Revolutie o sa avem si noi un ciot (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu ultimele declaratii ale Alinei Gorghiu, de la un miting al liberalilor de la Brasov. Realizatorul emisiunii a ironizat-o.

Radu Banciu, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Aceasta numire decredibilizeaza PNL pentru ca nu este o optiune de ciolan manifesta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primaria Generala a Capitalei. Aceasta numire de.

Radu Banciu, despre candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4: Atata a fost la el cainta si suferinta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre despre faptul ca fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat ca isi depune candidatura.

Radu Banciu: Mita il scoate pe Ludovic Orban din cursa electorala. Daca ar fi fost atat de cinstit si inocent, ar fi anuntat el inaintea DNA-ului (VIDEO)

Mita il scoate pe Ludovic Orban din cursa electorala. Acesta este subiectul principal abordat de catre Radu Banciu in emisiunea sa, Lumea lui Banciu, din seara de 11 aprilie 2015. Jurnalistul a comentat .

Statul a investit doua milioane de euro in catedrala ortodoxa de la Madrid. Un deputat de diaspora cere alti bani pentru finalizarea proiectului

Statul a investit doua milioane de euro in catedrala ortodoxa de la Madrid. Deputatul de diaspora Aurelian Mihai cere alti bani pentru finalizarea proiectului, altfel, spune el, atat statul roman.

Cresterea indemnizatiilor pentru mame ar putea fi contestata la CCR. Ciolos: Nu avem bani acum. Vedem dupa rectificare (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos se gandeste sa conteste la CCR legea votata de deputati in data de 30 martie privit cresterea indemnizatiilor pentru mame. Seful Executivului a declarat ca in acest.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )