Libnet.ro
UNICEF

19:31

Radu Craciun, despre Europa vitezelor multiple: Chiar credem ca va da cineva un pranz gratis?

Hotnews Hotnews,
 Radu Craciun, despre Europa vitezelor multiple: Chiar credem ca va da cineva un pranz gratis?

In primul rand nu sunt convins ca Europa primei viteze se va suprapune peste zona Euro. De exemplu, ma indoiesc sincer ca Grecia s-ar califica pentru a intra in nucleul dur european. Romania, chiar daca teoretic respecta criteriile de la Maastricht, din pacate prezinta o serie de slabiciuni fiscale, de guvernare, de competitivitate care o pun in imposibilitatea de a adera la euro sau la eventualul nucleu viitor al UE, explica Radu Craciun intr-un text la solicitarea HotNews. ro. Pana la urma, mai spune Craciun, noi tratam problema ca si cum e suficient sa vrem noi. Gresit. Trebuie sa vrea si membrii existenti si am dubii serioase ca dupa experinta Grecia vor mai fi dispusi sa faca compromisuri, explica economistul roman. continuă pe Hotnews

Radu Craciun, BCR Pensii: Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis-a-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi presedintele administratorului de fonduri de pensii BCR Pensii, Radu Craciun, in cadrul unui summit organizat de fundatia Romanian Business Leaders RBL).

Radu Banciu, despre cazul lui Sebastian Ghita: Cred ca ar putea fi si subiect de Bacalaureat, la un moment dat. De exemplu, la Baltagul l-ai putea asocia foarte usor(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul lui Sebastian Ghita, in contextul in care, potrivit unor surse, este doar o chestiune de timp.

Horatiu Pepine, despre Europa cu doua viteze: Opozitia pur sentimentala care se face in Romania nu foloseste la nimic |Comentariu DW

Jurnalistul Deutsche Welle Horatiu Pepine scrie despre proiectul Europei cu doua viteze si sustine ca politicienii romani se opun acestui proiect din sentimentalism, nebazandu-se pe nimic precis, nefacand referire nici macar la un plan limpede de viitor pentru propria tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3138 seconds )