Libnet.ro
UNICEF

18:00

Radu Mazare vrea sa aduca investitori din Elvetia pentru cazinoul din Constanta: Eu am un talent in a imbarliga investitorii! Mai schiezi cu ei, mai stai la sprit, cu niste fete

Antena3 Antena3,
Radu Mazare vrea sa aduca investitori din Elvetia pentru cazinoul din Constanta: Eu am un talent in a imbarliga investitorii! Mai schiezi cu ei, mai stai la sprit, cu niste fete

Recent intors din Elvetia, Radu Mazare s-a aratat impresionat de Lugano, unde este cel mai mare cazinou din Europa. Asa ca, edilul Constantei s-a decis sa aduca din farmecul Elvetiei in Romania. Am fost in. continuă pe Antena3

Radu Mazare a discutat cu investitori din Elvetia despre preluarea Cazinoului.

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat ca a mers in Elvetia unde s-a intalnit cu investitori straini pentru a discuta despre preluarea Cazinoului din oras, informeaza Mediafax. V-am spus ca plec in Elvetia ca sa ma intalnesc cu un grup de investitori pentru Cazinou. Si am si fost la Lugano, unde am ramas placut impresionat de ceea ce am vazut. Langa Lugano este o enclava italiana unde traiesc 2. 700 de oameni in interiorul Elvetiei, este exact vizavi de Lugano, pe lacul Lugano, unde este .

Termen astazi in dosarul lui Radu Mazare privind restituirea unor terenuri

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi dosarul in care primarul Constan and tei, Radu Mazare, a fost trimis in judecata pentru restituirea unor terenuri din Constan and ta, Mamaia, plaja and si faleza, alaturi de alte 36 de persoane, transmit surse din presa.

Dosarul in care primarul Radu Mazare este judecat pentru retrocedari ilegale de terenuri a fost amanat pentru 1 aprilie

Dosarul in care primarul Radu Mazare este judecat pentru retrocedari ilegale de terenuri a fost amanat pentru 1 aprilie de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti, relateaza Agerpres. Procurorul de sedinta.

Radu Mazare nu cheltuie bani pentru deszapezirea Constantei, pentru ca oricum vine caldura (VIDEO)

Chiar daca meteorologii au anuntat ca frigul nu va parasi curand tara noastra, la Constanta, primarul Radu Mazare asteapta venirea caldurii pentru topirea mormanelor de zapada din oras. Si asta, pentru.

Radu Mazare, despre noul cod penal: Stati linistiti, dosarul meu nu se prescrie, ne judecam

Radu Mazare a declarat ca marti se va prezenta la noul termen de judecata al procesului in care este cercetat penal privind restutuirea unor terenuri din Constanta, Mamaia si faleza, relateaza Agerpres. Maine.

FOTO VIDEO Cum se distra Radu Mazare cand la Constanta era Cod Rosu de viscol

Constanta a ramas aproape doua zile paralizata de codul rosu, iar mormanele de zapada sunt si acum pe marginea marilor bulevarde din oras. in tot acest timp, primarul Radu Mazare se afla in Austria, la Ski.

Radu Mazare, suspect de infectie prostatica. La mine au gresit, dar la Nicu situatia e serioasa

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat luni ca a fost supus unui tratament dur cu antibiotice la recomandarea medicilor care l-au diagnosticat cu infectie prostatica. La Nicusor Constantinescu, insa, situatia este serioasa, dupa cum a marturisit primarul.

Theodor Paleologu a demisionat din PDL pentru a se alatura PMP.

Deputatii Elena Udrea si Theodor Paleologu, impreuna cu alti sapte deputati au anuntat, luni, in plenul Camerei Deputatilor, ca au demisionat din PDL. Incepand cu 3 februarie am demisionat din PDL, pentru ca m-am inscris in PMP, a precizat Udrea de la tribuna Parlamentului. Dupa anuntul facut de Udrea, si alti deputati PDL au anuntat in scris sau de la tribuna Camerei ca au demisionat din partid. Este vorba despre Theodor Paleologu, Petru Movila, Florin Popescu, Aurelian Popescu, Adrian .

Cazinoul din Constanta, oferit investitorilor din Elvetia. De ce se fereste Mazare de fonduri europene

Radu Mazare, primarul Constantei, a declarat ca a purtat discutii cu investitori din Elvetia pentru preluarea Cazinoului din Constanta. Daca il reabilitam cu fonduri europene, nu putem sa il facem cazino, a precizat Mazare.

Avere de preot, mostenita de la enoriase pacalite. Predica pentru parintele Cornel Comanica Popescu, paroh la biserica unde este ctitor Radu Mazare

Inca un preot de la Arhiepiscopia Tomisului s-a remarcat prin fapte contestate. Parintele Cornel Comanica Popescu 40 ani), paroh la Biserica Sfantul Stefan, a fost reclamat la Politie pentru ca a convins doua enoriase varstnice sa cedeze preotesei averea lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )