Libnet.ro
UNICEF

23:16

Radu Soviani va incasa aproape un milion de lei de la ASF pentru servicii de comunicare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Radu Soviani va incasa aproape un milion de lei de la ASF pentru servicii de comunicare

Firma RST Media, controlata integral de purtatorul de cuvant al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Radu Soviani, va furniza institutiei servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice, valoarea contractului fiind de. continuă pe Wall-Street Ro

Radu Soviani va incasa aproape un milion de lei de la ASF pentru servicii de comunicare

Firma RST Media, controlata integral de purtatorul de cuvant al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Radu Soviani, va furniza institutiei servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice, valoarea contractului fiind de 992. 000 de lei 220. 000 de euro), cu TVA, pentru trei ani, potrivit Mediafax. Contractul, estimat prin anuntul de participare la 1,1 milioane de lei, include si pozitia de purtator de cuvant.

Firma lui Radu Soviani va primi de la ASF 220 mii euro

Firma RST Media, controlata integral de Radu Soviani, purtatorul de cuvant al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), va oferi ASF, timp de trei ani, servicii de management de comunicare si relatii publice in valoare de 992 mii lei 220 mii euro), cu TVA, anunta surse din presa.

Radu Soviani, la Daily Income: Unde va fi cursul de schimb pe termen scurt nu poate sa stie decat BNR

Economistul Radu Soviani, actualul purtator de cuvant al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a vorbit in editia de luni a emisiunii Daily Income, de la Antena 3, despre evolutia cursului Leu - Euro.

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )