Libnet.ro
UNICEF

14:45

Radu Timis investeste 5 mil. euro in acest an: o crama si o fabrica de mancare gata preparata, pe lista

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Radu Timis investeste 5 mil. euro in acest an: o crama si o fabrica de mancare gata preparata, pe lista

Cris Tim, unul dintre cei mai mari producatori alimentari din Romania, va investi in acest an peste 5 milioane de euro intr-o crama si intr-o fabrica de mancare gata preparata ready meal), segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu. continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul Concurentei amendeaza cu 35 de mil. euro 25 de grei din retailul alimentar

Consiliul Concurentei a sanctionat 25 de companii de pe piata comercializarii produselor alimentare 4 retaileri si 21 de furnizori ai acestora) cu amenzi in valoare totala de aproximativ 35 milioane euro.

Trend Consult a facut 1,3 mil. euro in 2014 din consultarea altor companii

Trend Consult, companie de consultanta in vanzari si training in Romania, a incheiat 2014 cu venituri de 1. 000 de euro, in crestere cu 40% fata de 2013. O crestere surpriza au venit din teambuilding-uri si conferinte.

O companie detinuta de grupul francez Vinci modernizeaza strazile din Pantelimon cu 11 mil. euro

Primaria Pantelimon, judetul Ilfov, a atribuit companiei Viarom Construct, detinuta de grupul francez Vinci, un contract de 50 milioane lei 11,1 milioane euro), cu TVA, pentru modernizarea infrastructurii rutiere si a aliniamentelor stradale din oras.

Primaria Sector 1 vrea sa bage 90 mil. euro in reparatia strazilor

Administratia Domeniului Public Sector 1 vrea sa contracteze lucrari de reparatii a strazilor printr-un acord cadru cu o durata de 44 de luni si o valoare estimata de 402,9 milioane lei 89,7 milioane euro), cu TVA.

LeasePlan, afaceri in crestere cu 3% in 2014, la 42,2 MIL. euro

LeasePlan Romania a avut anul trecut o cifra de afaceri de 42,2 milioane euro, cu 3% mai mult decat in 2013, si a depasit obiectivul anuntat pentru flota administrata, de 10. 000 autovehicule, ajungand la 10. 400 unitati, portofoliul crescand cu 15%, a.

Sameday Courier se asteapta la afaceri de peste 2 MIL. euro in 2015

Compania de curierat Sameday Courier mizeaza pe o cifra de afaceri de 2-2,5 milioane euro in 2015 si o rata a profitului de doua cifre.

Eminem si Rihanna ar urma sa sustina in acest an un concert in Romania

Eminem si Rihanna ar urma sa sustina un concert in Romania, in acest an, in cadrul turneului The Monster Tour. Site-ul yaticket. com, specializat in vanzarea de bilete, a publicat locatiile turneului.

Nuclearelectrica: Speram sa semnam contractul cu chinezii in acest an, dar nu in orice conditii

Nuclearelectrica spera sa dea mana in acest an cu chinezii de la China General Nuclear Power Corporation CGN), dar nu in orice conditii, pentru construirirea reactoarelor 3 si 4 ale centralei din Cernavoda. Proiect valoreaza 6,5 miliarde.

Investitiile in locuintele noi din Bucuresti vor stagna, in acest an

Investitiile in dezvoltarea locuintelor noi din Bucuresti vor inregistra o stagnare, in acest an, ne-a declarat Silviu Grigorescu, managerul Hanner RD, responsabil pentru activitatile dezvoltatorului lituanian din tara noastra.

Capital Economics: Inflatia Romaniei, la 0,8% in acest an

Inflatia Romaniei se va situa in acest an la nivelul de 0,8%, mult sub asteptarile pietei, de 2,5%. Mai mult, dintre tarile din Europa Centrala si de Sud-Est, doar Romania si Cehia vor evita deflatia cauzata de scaderea pretului petrolului, sunt de parere analistii Capital Economics.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )