Libnet.ro
UNICEF

12:15

Raed Arafat, avertisment dur: Nu stim inca daca suntem in siguranta

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, avertisment dur: Nu stim inca daca suntem in siguranta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, sustine ca Romania nu a ajuns inca la starea de normalitate. continuă pe Antena3

RAED ARAFAT: Interesul pentru masurile de protectie a scazut din mai multe motive, nu neaparat din cauza masurilor de relaxare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, sustine ca trendul crescator al numarului de imbolnaviri cu COVID-19 constatat in ultimele zile se poate pastra, daca oamenii nu vor respecta masuri precum purtarea mastii de protectie, distantare fizica si igiena.

RAED ARAFAT: Situatia infectiilor cu SARS-COV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-au deteriorat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, azi, ca situatia infectiilor cu SARS-COV2 si, in mod deosebit, numarul cazurilor active s-au deteriorat in ultimele zile, ca efect al masurilor de relaxare.

Raed Arafat, despre motivul pentru care nu s-a casatorit: Nu regret

Seful DSU Raed Arafat a dezvaluit la Digi24 ca nu s-a casatorit niciodata din cauza programului solicitant. De asemenea, acesta este si motivul pentru care nu are nici macar un animal de comapanie dupa ce ultimul sau caine a facut o figura in strada.

De ce a ales Raed Arafat sa ramana in Romania? Nimeni nu se astepta la un astfel de raspuns

Raed Arafat a venit in Romania in 1981 ca sa studieze Medicina si nu a mai plecat niciodata. Motivul?.

Raed Arafat explica de ce nu mai respecta romanii regulile de distantare sociala

Social media se face vinovata pentru ca romanii nu mai respecta regulile de distantare sociala, considera seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre cresterea numarului de cazuri pe teritoriul Romaniei: Era de asteptat ca masurile de relaxare sa duca la asta

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a comentat, sambata, situatia noilor cazuri de infectare cu COVID-19 de pe teritoriul Romaniei, precizand ca numarul cazurilor active s-au.

Raed Arafat, dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a crescut simtitor: Numarul cazurilor active s-a deteriorat

Raed Arafat a declarat ca situatia infectiilor cu coronavinus si, in mod deosebit, numarul cazurilor active s-au deteriorat in ultimele zile, ca efect al masurilor de relaxare.

Raed Arafat: Situatia infectiilor cu SARS-CoV-2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat

In ultimele zile, situatia infectiilor cu SARS-CoV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat, afirma Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Coronavirus in Romania: Numarul de cazuri a ajuns la 21. 679, dupa cel mai mare bilant zilnic de dupa 9 mai Au fost raportate 14 noi decese.

Raed Arafat: Acesti oameni sa vina sa dea explicatii

Raed Arafat sustine ca anumiti oameni ar trebui sa dea explicatii dupa ce au criticat masurile luate impotriva noului coronavirus.

Doctorul Raed Arafat devine mediator politic

Medicul Raed Arafat pare sa devina mediatorul unei intelegeri politice intre Putere si Opozitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )