Libnet.ro
UNICEF

12:15

Raed Arafat, despre deschiderea scolilor: Exista un risc de crestere. Daca respectam toate regulile, noi speram sa tinem situatia sub control

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat, despre deschiderea scolilor: Exista un risc de crestere. Daca respectam toate regulile, noi speram sa tinem situatia sub control

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat , vineri seara, ca, cel mai probabil, un impact asupra pandemiei de coronavirus va aparea dupa deschiderea scolilor incepand de luni, insa acest lucru se va vedea abia dupa 14 zile. Arafat a adaugat ca exista un risc de crestere a cazurilor de COVID-19, dar daca toate regulile vor fi respectate, situatie poate fi tinuta sub control. continuă pe Adevărul

Sorin Cimpeanu, despre deschiderea scolilor: Riscul nu poate fi eliminat complet

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, marti seara, referitor la deschiderea scolilor, ca riscul nu poate fi complet eliminat, dar specialistii au apreciat ca acesta poate fi gestionat. in cazul in care situatia epidemiologica se va schimba, Cimpeanu afirma ca nu va exista nicio ezitare ca scolile sa fie din nou inchise. Ministrul a explicat si cand se va suspenda activitatea unei clase sau a unei scoli.

Simonis, despre deschiderea scolilor: Aceasta deschidere anuntata din scurt, nu a fost o chestiune pregatita. Aceste scoli se deschid asa cum s-au inchis, intr-un haos general!

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, afirma ca redeschiderea scolilor, anuntata tarziu, nu a fost pregatita si, practic, aceste scoli se deschid asa cum s-au inchis, intr-un haos general. El a criticat si modul in care se desfasoara campania de vaccinare impotriva COVID-19.

Raed Arafat, avertisment de ultima ora. Masuri de restrictie radicale pentru cetatenii care se intorc din aceste zone. Ce trebuie sa faca

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de joi despre obligatiile avute de toti cetatenii atunci cand se intorc in Romania din tari care se afla in zona galbena. Daca pana acum, regulile erau doar pentru zona rosie, masurile de restrictie se vor aplica in scurt timp si pentru tarile aflate in zona de risc .

Cimpeanu, despre ordinul comun privind deschiderea scolilor: Daca nu va fi clar si aplicabil, nu il voi semna Regulile de distantare vor fi adaptate realitatilor scolii romanesti

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca ordinul comun cu ministrul Sanatatii privind deschiderea scolilor, care va fi gata in aceasta seara, va prevedea situatiile in care se suspenda cursurile si se trece din nou in online, precum si regulile de distantare, despre care Cimpeanu a repetat ca trebuie sa fie adaptate la realitatile scolii romanesti. Potrivit ministrului, se va pune accent pe purtarea mastii si aerisirea salilor, iar acolo unde exista banci de doi elevi, vor sta cate doi elevi in banci.

Traian Basescu il ia la misto pe Raed Arafat. Ce i-a transmis fostul presedinte

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei a facut precizari despre incendiul de la Matei Bals. Totodata, politicianul a mai spus ca este de parere ca scolile ar trebui sa inceapa in anumite conditii si a vorbit inclusiv despre vaccinul anti Covid-19. Care este parerea politicianului despre imunizare? Ce spune Traian Basescu despre incendiul de la .

Raed Arafat explica de ce sunt necesare si carantina pentru 14 zile, si testul COVID-19 la revenirea in Romania: Testul este bun la momentul la care este facut, nu garanteaza ca dupa 2 zile nu esti pozitiv

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a discutat joi seara despre noile masuri, prevazute pentru intrarea persoanelor pe teritoriul Romaniei, precum carantina, timp de 14 zile, in cazul.

Beatrice Mahler: Odata cu deschiderea scolilor, sa nu uitam de reguli. Profesorii trebuie sa fie cei pe care ne bazam si un exemplu pentru elevi

Beatrice Mahler,managerulInstitutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, a vorbt, marti seara, intr-o interventie pe B1 TV despre redeschiderea scolilor, din punct de vedere medical. Medicul a declarat.

Cand ar putea sa revina viata la normalitate. Anuntul lui Raed Arafat, asteptat cu nerabdare de romani

Nimic nu va mai fi la fel! Auzim din ce in ce mai des aceasta fraza, mai ales dupa declansarea pandemiei. La nivel mondial cazurile de decese in urma infectarilor cu COVID-19 a crescut dramatic. Normalitatea, asa cum o stiam, va fi cu totul alta, chiar daca Raed Arafat anunta ieri, intr-un interviu, ca lucrurile .

Raed Arafat a anuntat cand va incepe intoarcerea la normalitate

Secretarul de stat Raed Arafat considera ca vietile noastre vor cunoaste un inceput de normalizare in vara tarzie a acestui an, catre toamna. Asta daca nu apare vreo tulpina a coronavirusului care nu raspunde la vaccin.

Raed Arafat: Catre toamna s-ar putea sa inceapa o normalizare a vietii noastre

Raed Arafat a declarat, joi seara, ca romanii ar putea intra pe lungul drum de intoarcere spreviata de dinaninte de pandemie in toamna anului 2020, daca vaccinarea se desfasoara conform planului si nu ap.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )