Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sorin Cimpeanu, despre deschiderea scolilor: Riscul nu poate fi eliminat complet

Adevărul Adevărul,
Sorin Cimpeanu, despre deschiderea scolilor: Riscul nu poate fi eliminat complet

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, marti seara, referitor la deschiderea scolilor, ca riscul nu poate fi complet eliminat, dar specialistii au apreciat ca acesta poate fi gestionat. in cazul in care situatia epidemiologica se va schimba, Cimpeanu afirma ca nu va exista nicio ezitare ca scolile sa fie din nou inchise. Ministrul a explicat si cand se va suspenda activitatea unei clase sau a unei scoli. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, despre vaccinarea cadrelor didactice: 113.000 de angajati din sistemul de invatamant sunt programati si aproape 20.000 au fost deja vaccinati

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a anuntat ca disponbilitatea cadrelor didactice si a personalului din invatamant este mare, factorul limitativ in procesul de imunizare al cadrelor didactice fiind numarul.

Sorin Cimpeanu: Decizia de deschidere a scolilor va fi luata in fiecare localitate, nu la nivel de judet

Decizia de deschidere a scolilor pe 8 februarie va fi luata la nivelul fiecarei localitati, nu pe judet, a subliniat, marti, la Antena 3, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Vlad Voiculescu despre deschiderea scolilor: intrebati-ma altceva

Ministrul Sanatatii, Vad Voiculescu, a evitat sa se pronunte, luni seara, daca scolile ar trebui sau.

Ce spun oficialii despre deschiderea scolilor in Romania? Si-ar lasa copiii la scoala?

Copiii din Romania ar trebui sa revina in bancile din unitatile de invatamant incepand cu 8 februarie 2021, pentru al doilea semestru din acest an scolar. Multi parinti nu vor.

Cimpeanu, despre ordinul comun privind deschiderea scolilor: Daca nu va fi clar si aplicabil, nu il voi semna Regulile de distantare vor fi adaptate realitatilor scolii romanesti

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca ordinul comun cu ministrul Sanatatii privind deschiderea scolilor, care va fi gata in aceasta seara, va prevedea situatiile in care se suspenda cursurile si se trece din nou in online, precum si regulile de distantare, despre care Cimpeanu a repetat ca trebuie sa fie adaptate la realitatile scolii romanesti. Potrivit ministrului, se va pune accent pe purtarea mastii si aerisirea salilor, iar acolo unde exista banci de doi elevi, vor sta cate doi elevi in banci.

Ministrul Educatiei, despre reinceperea scolilor: 17 judete sunt in scenariul verde, 24 in galben. Care este judetul rosu

Sorin Cimpeanu a oferit la Antena 3 detalii despre redeschiderea scolilor. Acesta spune ca exista oricand riscul ca scolile sa fie inchise la loc, daca situatia pandemica o impune, dar ca in acest moment vestile expertilor in sanatate sunt bune. Ministrul Educatiei a vorbit si despre cum sunt repartizate judetele in cele trei scenarii, rosu, galben, verde.

Ministrul Educatiei, discutie cu reprezentantii scolilor din fiecare judet. Sorin Cimpeanu: Vrem sa ne asiguram ca stiu ce au de facut pentru a preveni riscul de incendiu (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a tinut sa reaminteasca faptul ca problema autorizatiilor la incendiu, din scoli, este in lista datoriilor autoritatilor locale. Totodata, Cimpenau a precizat ca.

Ministrul Educatiei: Interesul major pentru deschiderea scolilor cu prezenta fizica se pastreaza (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca se pastreaza interesul privind redeschiderea scolilor, insa o decizie finala va fi luata marti, 2 februarie. La jumatatea lunii ianurie,.

SORIN CIMPEANU: Decizia de deschidere a scolilor va fi luata in fiecare localitate, nu la nivel de judet

Decizia de deschidere a scolilor pe 8 februarie va fi luata la nivelul fiecarei localitati, nu pe judet, a subliniat, astazi, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Sorin Cimpeanu: Peste 2,4 milioane de elevi revin in banci Scenariile de functionare a scolilor potrivit Hotararii CNSU (DOCUMENT)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a prezentat, miercuri, scenariile in baza carora vor functiona scolile dupa data de 8 februarie, in baza Hotararii adoptate de Comitetul National pentru Situatii de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2005 seconds )