Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat explica de ce sunt necesare si carantina pentru 14 zile, si testul COVID-19 la revenirea in Romania: Testul este bun la momentul la care este facut, nu garanteaza ca dupa 2 zile nu esti pozitiv

B1 B1,
Raed Arafat explica de ce sunt necesare si carantina pentru 14 zile, si testul COVID-19 la revenirea in Romania: Testul este bun la momentul la care este facut, nu garanteaza ca dupa 2 zile nu esti pozitiv

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a discutat joi seara despre noile masuri, prevazute pentru intrarea persoanelor pe teritoriul Romaniei, precum carantina, timp de 14 zile, in cazul. continuă pe B1

Raed Arafat, explicatii de ultima ora. Test COVID negativ si carantina 10 zile pentru cei care vin din zona Galbena

Seful DSU Raed Arafat a explicat la Sinteza Zilei ca cetatenii, de orice nationalitate, care vin dintr-o zona galbena de pe glob au nevoie la intrarea in tara de un test COVID negativ. Mai mult, acestia vor intra si in carantina, chiar daca au testul facut.

Raed Arafat, dezvaluire socanta dupa tragedia de la Matei Bals: Sistemul a functionat foarte bine

Seful DSU a vorbit duminica seara despre efectele devastatoare de la Institutul Matei Bals, dar si despre tragedia mult mai mare care s-ar fi putut petrece. Raed Arafat a felicitat autoritatile pentru promptitudinea cu care au intervenit, declarand faptul ca au fost salvate 90 de persoane. Raed Arafat se declara multumit de rezultate in ciuda .

Monica Tatoiu il desfiinteaza pe Raed Arafat. Acuze grave, fara precedent in Romania

Dupa incendiul de la spitalul Matei Bals din Capitala, celebra Monica Tatoiu a rabufnit la adresa lui Raed Arafat. Ea spune ca seful DSU si-a construit o piramida de relatii. Monica Tatoiu il desfiinteaza pe Raed Arafat Si-a construit o piramida de relatii, cum a facut si Mazare. Cum au rezistat o gramada de sefi .

Raed Arafat: Catre toamna s-ar putea sa inceapa o normalizare a vietii noastre

Raed Arafat a declarat, joi seara, ca romanii ar putea intra pe lungul drum de intoarcere spreviata de dinaninte de pandemie in toamna anului 2020, daca vaccinarea se desfasoara conform planului si nu ap.

Raed Arafat: in vara tarzie din acest an vom incepe sa vedem un debut de normalizare a vietii

Raed Arafat considera ca vietile noastre vor cunoaste un inceput de normalizare in vara tarzie a acestui an, catre toamna. Asta daca nu apare vreo tulpina a coronavirusului care nu raspunde la vaccin, potrivit Mediafax.

Traian Basescu il ia la misto pe Raed Arafat. Ce i-a transmis fostul presedinte

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei a facut precizari despre incendiul de la Matei Bals. Totodata, politicianul a mai spus ca este de parere ca scolile ar trebui sa inceapa in anumite conditii si a vorbit inclusiv despre vaccinul anti Covid-19. Care este parerea politicianului despre imunizare? Ce spune Traian Basescu despre incendiul de la .

Ludovic Orban, despre controalele facute de guvernul sau la ATI: Trebuie sa fie baza pentru sustinerea tuturor lucrarilor care sunt necesare pentru a imbunatati toate instalatiile (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a vorbit, luni, despre controalele facute de guvernul sau in sectiile de terapie intensiva din tara, sustinand ca raportul trebuie sa fie baza pentru.

VIDEO Valeriu Gheorghita: Ministerul Sanatatii si Agentia Medicamentului vor decide care sunt categoriile eligibile pentru administrarea vaccinului Astra Zeneca

Aproape un milion de doze de vaccin - Pfizer si Moderna - au ajuns pana acum in Romania - 948. 149 de doze de la Pfizer si 36. 000 de la Moderna - a anuntat astazi medicul Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea. 544 de romani sunt programati in acest moment la vaccinare, iar dintre persoanele vaccinate cu prima doza, 79% sunt persoane vulnerabile - peste 65 de ani, bolnavi cronici, persoane cu handicap si rezidenti ai unor centre sociale. in ceea ce priveste al treilea vaccin impotriva COVID-19 aprobat oficial - Astra Zeneca - autoritatile din Romania vor decide care sunt categoriile eligibile pentru administrarea acestui vaccin.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )