Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simonis, despre deschiderea scolilor: Aceasta deschidere anuntata din scurt, nu a fost o chestiune pregatita. Aceste scoli se deschid asa cum s-au inchis, intr-un haos general!

Adevărul Adevărul,
Simonis, despre deschiderea scolilor: Aceasta deschidere anuntata din scurt, nu a fost o chestiune pregatita. Aceste scoli se deschid asa cum s-au inchis, intr-un haos general!

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, afirma ca redeschiderea scolilor, anuntata tarziu, nu a fost pregatita si, practic, aceste scoli se deschid asa cum s-au inchis, intr-un haos general. El a criticat si modul in care se desfasoara campania de vaccinare impotriva COVID-19. continuă pe Adevărul

Raed Arafat, despre deschiderea scolilor: Exista un risc de crestere. Daca respectam toate regulile, noi speram sa tinem situatia sub control

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat , vineri seara, ca, cel mai probabil, un impact asupra pandemiei de coronavirus va aparea dupa deschiderea scolilor incepand de luni, insa acest lucru se va vedea abia dupa 14 zile. Arafat a adaugat ca exista un risc de crestere a cazurilor de COVID-19, dar daca toate regulile vor fi respectate, situatie poate fi tinuta sub control.

Sorin Cimpeanu, despre deschiderea scolilor: Riscul nu poate fi eliminat complet

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, marti seara, referitor la deschiderea scolilor, ca riscul nu poate fi complet eliminat, dar specialistii au apreciat ca acesta poate fi gestionat. in cazul in care situatia epidemiologica se va schimba, Cimpeanu afirma ca nu va exista nicio ezitare ca scolile sa fie din nou inchise. Ministrul a explicat si cand se va suspenda activitatea unei clase sau a unei scoli.

Cimpeanu, despre ordinul comun privind deschiderea scolilor: Daca nu va fi clar si aplicabil, nu il voi semna Regulile de distantare vor fi adaptate realitatilor scolii romanesti

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca ordinul comun cu ministrul Sanatatii privind deschiderea scolilor, care va fi gata in aceasta seara, va prevedea situatiile in care se suspenda cursurile si se trece din nou in online, precum si regulile de distantare, despre care Cimpeanu a repetat ca trebuie sa fie adaptate la realitatile scolii romanesti. Potrivit ministrului, se va pune accent pe purtarea mastii si aerisirea salilor, iar acolo unde exista banci de doi elevi, vor sta cate doi elevi in banci.

Beatrice Mahler: Odata cu deschiderea scolilor, sa nu uitam de reguli. Profesorii trebuie sa fie cei pe care ne bazam si un exemplu pentru elevi

Beatrice Mahler,managerulInstitutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, a vorbt, marti seara, intr-o interventie pe B1 TV despre redeschiderea scolilor, din punct de vedere medical. Medicul a declarat.

Vlad Voiculescu, reactie halucinanta atunci cand a fost intrebat despre redeschiderea scolilor pe 8 februarie. Ce a putut spune

Redeschiderea scolilor este un subiect extrem de dezbatut de toata lumea, astfel ca ministrul Educatiei a promis inca de la inceputul acestui an ca pe data de 2 februarie se vor afla conditiile de revenire in banci ale elevilor. Desi astazi va avea loc sedinta in care se vor decide termenii redeschiderii scolii, ministrul Sanatatii .

Ce spuneau spionii americani despre Ceausescu. Detaliul uimitor care reiese din documentul oficial

Doua documente CIA despre Romania au fost declasificate recent dupa 30 de ani. Este vorba despre un raport din 16 decembrie 1987, facut imediat dupa revolta muncitorilor de la Brasov, care se numeste Ways to Think About Winter in Romania, unde se refera clar la daramarea regimului lui Ceausescu, unde se analizeaza doua scenarii: cu .

DOCUMENT Ordinul comun privind deschiderea scolilor, varianta FINALA - scenariul verde ramane pana la rata de infectare de 1 la mie Regulile ce trebuie aplicate din 8 februarie

Ministerul Educatiei si cel al Sanatatii au finalizat joi seara ordinul comun privind masurile pentru redeschiderea scolilor de la 8 februarie, pastrand rata de infectare de 1 la mie ca limita maxima pentru scenariul verde - cea in care elevii de la toate clasele participa fizic la ore. Varianta finala face referire si la elevii care vor putea sta in continuare acasa si invata online. Se recomanda distantare de 1 metru intre elevi, care vor purta masca in permanenta.

Emil Boc: Discutia despre redeschiderea scolilor, una strategica. Nu putem sacrifica generatia de azi din punct de vedere educational la nesfarsit (VIDEO)

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a explicat ca discutia autoritatilor cu privire la redeschiderea scolilor a fost una strategica. Fostul premier spune ca doua elemente au inclinat balanta.

Despre redeschiderea scolilor

Imi mentin parerea ca, desi redeschiderea scolilor trebuie sa fie o prioritate in Romania, discutia a devenit mai mult una politica adica un fel de concurs de frumusete politica), decat una tehnica, in care interesul si siguranta elevilor sa fie prioritare.

Pediatru celebru, despre redeschiderea scolilor: in rest, nu sunt multe motive de optimism

Redeschiderea scolilor nu aduce multe motive de optimism, atrage atentia dr. Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni pediatri din tara. Daca nu vor fi respectate regulile de catre adulti, spune specialistul, pot aparea imbolnaviri, iar unitatile de invatamant se vor inchide.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2312 seconds )