Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Basescu il ia la misto pe Raed Arafat. Ce i-a transmis fostul presedinte

Playtech Playtech,
Traian Basescu il ia la misto pe Raed Arafat. Ce i-a transmis fostul presedinte

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei a facut precizari despre incendiul de la Matei Bals. Totodata, politicianul a mai spus ca este de parere ca scolile ar trebui sa inceapa in anumite conditii si a vorbit inclusiv despre vaccinul anti Covid-19. Care este parerea politicianului despre imunizare? Ce spune Traian Basescu despre incendiul de la . continuă pe Playtech

Monica Tatoiu il desfiinteaza pe Raed Arafat. Acuze grave, fara precedent in Romania

Dupa incendiul de la spitalul Matei Bals din Capitala, celebra Monica Tatoiu a rabufnit la adresa lui Raed Arafat. Ea spune ca seful DSU si-a construit o piramida de relatii. Monica Tatoiu il desfiinteaza pe Raed Arafat Si-a construit o piramida de relatii, cum a facut si Mazare. Cum au rezistat o gramada de sefi .

Raed Arafat, dezvaluire socanta dupa tragedia de la Matei Bals: Sistemul a functionat foarte bine

Seful DSU a vorbit duminica seara despre efectele devastatoare de la Institutul Matei Bals, dar si despre tragedia mult mai mare care s-ar fi putut petrece. Raed Arafat a felicitat autoritatile pentru promptitudinea cu care au intervenit, declarand faptul ca au fost salvate 90 de persoane. Raed Arafat se declara multumit de rezultate in ciuda .

Raed Arafat, dupa tragedia de la Institutul Matei Bals: Sistemul a functionat foarte bine

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca la Institutul Matei Bals putea sa se intample o tragedie mult mai mare.

George Simion, umilinta totala pentru Traian Basescu: Cel care baga intrigi in AUR este acest turnator la Securitate

Tensiune mare pe scena politica, dupa ce George Simion, liderul partidului AUR i-a raspuns fostului presedinte, Traian Basescu, la un atac mai vechi in care ii trimitea pe acesta si pe Diana Sosoaca in galeriile de fotbal. Fara a avea prea multe retineri, George Simion l-a jignit in termeni duri, numindu-l turnator la Securitate, dar .

Prezentul continuu, cu Narcis Popescu. Ce are in comun Traian Basescu cu Nicolae Ceausescu

V-ati gandit vreodata ce-i leaga pe Nicolae Ceausescu si pe Traian Basescu? Amandoi au incercat sa se rupa de trecutul lor cu toate fortele posibile. Comparatia care poate parea surprinzatoare a fost facuta Narcis Popescu. Jurnalistul Antena 3 explica la rubrica Prezentul Continu ce decizii au luat cei doi lideri si ce le-a reusit.

Traian Basescu pateste ca Orfeu

Traian Basescu trece un an teribil de greu. Pentru ca nicio nenorocire nu vine singura in toamna I.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )