Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat: Noi clar ne pregatim pentru valul doi

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat: Noi clar ne pregatim pentru valul doi

Raed Arafat sustine ca ar fi neprofesionist sa spuna ca un al doilea val de imbolnaviri cu COVID-19 nu va exista si considera ca este nevoie de o forma de stare de alerta. O forma de stare de alerta va trebui, care va fi continutul ei, care sunt lucrurile care pot fi scoase . ) poate ca asa se poate discuta la nivel politic. , afirma Arafat. continuă pe Adevărul

Masurile de relaxare se stabilesc azi la Cotroceni. Klaus Iohannis discuta cu premierul Orban si cu Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis discuta marti cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat si cu mai multi ministri noile masuri de relaxare de la 15 iunie. Raed Arafat considera ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala, avand in vedere ca nu exista inca o scadere constanta a numarului de cazuri noi, iar ministrul Sanatatii a vorbit chiar despre posibilitatea prelungirii starii de alerta.

Raed Arafat: Nu putem reveni la o normalitate totala!

Nu putem reveni la o normalitate totala din data de 15 iunie, spune Raed Arafat. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta sustine ca este nevoie de inca o perioada de restrictii, chiar daca vor mai fi luate unele noi masuri de relaxare.

Raed Arafat, despre relaxarea din 15 iunie: Nu putem renunta la masti si la anumite masuri de restrictie. Eu nu cred ca am terminat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala a masurilor de prevenire a infectiilor cu coronavirus, avand in vedere ca nu exista inca o scadere constanta a numarului de cazuri noi. Daca lasam totul si spunem ca totul se intoarce la normalitatea de inaintea virusului, eu cred ca aicea comitem o greseala majora si care s-ar putea sa o platim foarte serios, considera el.

Raed Arafat: Pentru examenele nationale s-au luat masuri foarte serioase. Dar risc 0 nu exista

Raed Arafat a marturisit ca, desi s-au luat masuri speciale pentru momentul in care elevii vor da examenele nationale, riscul de infectare cu coronavirus inca exista.

Recomandarile lui Raed Arafat pentru sezonul turistic 2020. Ce spune despre vacantele in strainatate

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit luni seara la TVR despre masurile care ar urma sa fie anuntate din 15 iunie, la nivel guvernamental. Secretarul de stat a facut precizari.

Ce spune Raed Arafat despre concediile in strainatate? Care este cea mai sigura destinatie de vacanta

Secretarul de Stat, Raed Arafat, este de parere ca anul acesta romanii ar trebui sa isi petreaca vacantele in Romania, atat pentru a se proteja de coronavirus, cat si pentru a sprijini turismul intern si pentru a evita situatia in care ar putea fi nevoiti sa stea in izolare la intoarcerea in tara.

RAED ARAFAT: Nu putem lua inca o decizie in privinta starii de alerta

Raed Arafat a declarat luni seara, la TVR 1, ca nu suntem inca in situatia de a lua o decizie privind starea de alerta, daca aceasta va continua sau nu, si trebuie sa mai asteptam cateva zile, citeaza HotNews. ro.

Ce se va intampla din 15 iunie? Raed Arafat avertizeaza: Daca spunem ca totul se intoarce la normalitatea de dinaintea virusului, cred ca aici comitem greseala majora

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit luni seara despre masurile care ar urma sa fie implementate din 15 iunie in Romania, in contextul pandemiei de coronavirus. Raed.

Raed Arafat: Pacientii asimptomatici pot sa transmita infectia cu coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a infirmat zvonul conform caruia pacientii asimptomatici nu transmit COVID-19.

Ce ne asteapta dupa data de 15 iunie? Raed Arafat: incetarea starii de alerta, cat inca nu e totul sub control, e foarte periculoasa

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat la Sinteza Zilei ce i-ar putea astepta pe romani de pe data de 15 iunie, in contextul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )