Libnet.ro
UNICEF

14:15

Raed Arafat: Problema nu este inca gata. in normalitate acum nu suntem!

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Problema nu este inca gata. in normalitate acum nu suntem!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca inca exista riscul infectiilor cu coronavirus. continuă pe Antena3

RAED ARAFAT: Nu putem lua inca o decizie in privinta starii de alerta

Raed Arafat a declarat luni seara, la TVR 1, ca nu suntem inca in situatia de a lua o decizie privind starea de alerta, daca aceasta va continua sau nu, si trebuie sa mai asteptam cateva zile, citeaza HotNews. ro.

Raed Arafat: Nu putem reveni la o normalitate totala!

Nu putem reveni la o normalitate totala din data de 15 iunie, spune Raed Arafat. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta sustine ca este nevoie de inca o perioada de restrictii, chiar daca vor mai fi luate unele noi masuri de relaxare.

Raed Arafat: Exista inca risc, exista clar o miscare a cazurilor care inca nu e sub control

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca inca nu suntem intr-o stare de normalitate si ca inca exista riscul infectiilor cu coronavirus, mai ales ca numarul cazurilor noi alterneaza de la o zi la alta. Arafat mai afirma ca nu se poate restrange starea de alerta doar pentru anumite judete, atata timp cat exista libera circulatie, astfel ca abordarea generala este cea corecta.

Raed Arafat spulbera teoriile: Daca e conspiratie, sa inteleaga lumea ca s-a intamplat un lucru extraordinar: lumea, toate puterile s-au inteles

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a vorbit, miercuri seara, despre multele teorii ale conspiratiei care sunt vehiculate in legatura cu pandemia si a afirmat ca, daca ar fi asa, ar fi un lucru extraordinar. Lumea, toate puterile s-au inteles, a afirmat Arafat, precizand ca acest lucru este imposibil si, din pacate, avem o problema serioasa cu care se confrunta tot mapamondul.

Raed Arafat: inca avem raspandire, inca avem focare, situatia nu este inca stabila

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala a masurilor de prevenire a infectiilor cu coronavirus.

Masurile de relaxare se stabilesc azi la Cotroceni. Klaus Iohannis discuta cu premierul Orban si cu Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis discuta marti cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat si cu mai multi ministri noile masuri de relaxare de la 15 iunie. Raed Arafat considera ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala, avand in vedere ca nu exista inca o scadere constanta a numarului de cazuri noi, iar ministrul Sanatatii a vorbit chiar despre posibilitatea prelungirii starii de alerta.

CORONAVIRUS |Surse: Raed Arafat nu a reusit sa convinga PSD, Pro Romania si USR sa voteze prelungirea starii de alerta. Ce au propus social-democratii

Raed Arafat a incercat sa-i convinga pe liderii PSD, USR si Pro Romania sa voteze prelungirea starii de alerta, prin Hotarare de Guvern, cu cel putin 15 zile, data fiind epidemia de coronavirus care inca e .

Raed Arafat: Pentru examenele nationale s-au luat masuri foarte serioase. Dar risc 0 nu exista

Raed Arafat a marturisit ca, desi s-au luat masuri speciale pentru momentul in care elevii vor da examenele nationale, riscul de infectare cu coronavirus inca exista.

Ce ne asteapta dupa data de 15 iunie? Raed Arafat: incetarea starii de alerta, cat inca nu e totul sub control, e foarte periculoasa

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat la Sinteza Zilei ce i-ar putea astepta pe romani de pe data de 15 iunie, in contextul pandemiei de coronavirus.

Raed Arafat, despre relaxarea din 15 iunie: Nu putem renunta la masti si la anumite masuri de restrictie. Eu nu cred ca am terminat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala a masurilor de prevenire a infectiilor cu coronavirus, avand in vedere ca nu exista inca o scadere constanta a numarului de cazuri noi. Daca lasam totul si spunem ca totul se intoarce la normalitatea de inaintea virusului, eu cred ca aicea comitem o greseala majora si care s-ar putea sa o platim foarte serios, considera el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )