Libnet.ro
UNICEF

10:45

Raiffeisen Bank isi muta angajatii din Bucuresti in sediul Sky Tower

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raiffeisen Bank isi muta angajatii din Bucuresti in sediul Sky Tower

Raiffeisen Bank isi va muta, din primavara anului viitor, 2300 de angajati, care au birourile in patru edificii din Capitala, in sediul Sky Tower, fiind primul chirias al celei mai inalte cladiri de birouri din tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Raiffeisen Bank isi cere scuze pentru tranzactiile eronate

Raiffeisen Bank isi cere scuze pentru tranzactiile eronate de vinerea trecuta si ii asigura pe cei pagubiti ca urmeaza sa isi primeasca banii.

Cea mai mare companie in termeni de capitalizare bursiera din Grecia, Coca Cola Hellenic, isi muta sediul in Elvetia si se listeaza pe bursa londoneza

Cea mai mare companie in termeni de capitalizare bursiera din Grecia, Coca Cola Hellenic, a anuntat ca isi muta sediul in Elvetia si se va lista pe bursa din Londra, scrie site-ul bulgar de stiri Novinite. com.

Oficiali Raiffeisen Bank: Toate tranzactiile eronate au fost corectate si banii au intrat sau vor intra in scurt timp in conturile titularilor

Toate tranzactiile eronate au fost corectate si banii au intrat sau vor intra in scurt timp in conturile titularilor. Ne cerem scuze pentru neplacerile create celor care au fost afectati. Banii vor intra in conturi cu data la care au iesit din cont vineri, 5 octombrie) astfel incat titularii conturilor sa nu fie prejudiciati, cu alte cuvinte sa nu apara ca datorand dobanzi sau comisioane pentru tranzactiile inregistrate eronat, se arata intr-un mesaj remis HotNews de catre oficialii Raiffeisen Bank.

Eroare la bancomatele Raiffeisen Bank

Clientii bancilor care au efectuat, vinerea trecuta, tranzactii cu carduri VISA la POS-urile si ATM-urile Raiffeisen Bank, au inregistrat plati debitate in mod repetat, unii dintre acestia ramanand cu conturile goale.

Proiectul Sky Tower se apropie de finalizare. Primul zgarie nori din Bucuresti isi primeste chiriasii din luna decembrie

Romania tocmai a intrat in topul tarilor cu cele mai inalte cladiri din lume. E drept, pe o pozitie modesta, dar avem un record national. Sky Tower, primul zgarie nori din Bucuresti, este aproape gata. Acesta.

Aproape toate pistele din Bucuresti au fost declarate ilegale de Politia Rutiera

Aproximativ 80 la suta dintre pistele pentru biciclete din Bucuresti au fost declarate ilegale de Politia Rutiera, se arata intr-un comunicat al Organizatiei pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania OPTAR). Politia a inceput sa verifice daca pistele sunt corect amplasate in urma cu un an, dupa ce societatea civila a sesizat in mai multe randuri ca viata biciclistilor este in pericol deoarece municipalitatea nu le-a amenajat corespunzator. OPTAR ii invita pe bucuresteni pe 27 octombrie la un mars pe bicicleta pentru a atrage atentia autoritatilor asupra acestor probleme.

De ce a fugit Elena Udrea din Bucuresti, afla in aceasta seara la Sinteza Zilei

Diseara la Sinteza Zilei afla de ce a fugit Elena Udrea din Bucuresti, ce contracte beton a luat o alta blonda foarte apropiata de guvernele portocolii, despre ce consilier prezidential a insinuat Traian.

Perchezitii la depozite din Bucuresti si Ilfov

In aceasta dimineata au loc mai multe perchezitii la depozite din Bucuresti si Ilfov, relateaza sursele de presa.

Perchezitii la depozite din Bucuresti si Ilfov. Este vizata o retea de evazionisti care aducea haine din Turcia fara sa plateasca taxe

Luni dimineata au loc mai multe perchezitii la depozite din Bucuresti si Ilfov. Actiunea politistilor vizeaza o retea de evazionisti care aducea haine din Turcia fara sa plateasca taxe. Prejudiciul adus.

Angajatii din Grecia vor intra in GREVA GENERALA pe 18 octombrie.

Principalele sindicate din Grecia au lansat un apel pentru organizarea unei greve generale de 24 de ore pe 18 octombrie, in timpul summitului european, denuntand masurile de austeritate impuse de CE, BCE si FMI, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Confederatia sindicala din mediul privat GSSE) si sindicatul salariatilor bugetari - Adedy - au organizat o greva similara pe 26 septembrie. Conform sindicalistilor, greva generala de 24 de ore va fi un protest fata de masurile de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )