Libnet.ro
UNICEF

16:16

Raluca Pruna: Mii de detinuti ar putea fi eliberati mai repede

Adevărul Adevărul,
Raluca Pruna: Mii de detinuti ar putea fi eliberati mai repede

Ministrul justitiei, Raluca Pruna, propune simplificarea modului in care condamnatii sunt eliberati conditionat. Astfel, mii de detinuti ar putea iesi mai repede din penitenciare. continuă pe Adevărul

Raluca Pruna: Mii de detinuti ar putea fi eliberati din inchisori

Ministrul justitiei, Raluca Pruna, propune simplificarea modului in care condamnatii sunt eliberati conditionat. Astfel, mii de detinuti ar putea iesi mai repede din penitenciare, scrie.

Mii de detinuti ar putea fi eliberati mai repede, pentru a rezolva problema aglomeratiei din inchisori

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat vineri, la Digi 24, ca vrea sa schimbe modul in care sunt pusi in libertate detinutii.

Simona pierde n trei seturi sfertul cu Serena dupa o lupta intensa. Iar Slamurile din 2017 n-ar putea veni mai repede

Am avut intotdeauna dificultati sa gasesc sensul si rostul expresiei-cliseu o infrangere cat o victorie. O infrangere nu poate fi cat o victorie nici la propriu, nici la figurat, de oriunde te-ai uita la ea; in special in tenis, un sport atat de dependent de ultimul rezultat. insa exista infrangeri care pot anunta un salt iminent, iar acest esec al Simonei cu Serena are toate datele sa corespunda sablonului. E un rezultat care o lasa intr-un loc bun pe Simona, care are meritul de a fi facut un set secund exceptional, cu un nivel al jocului cu care se pot castiga Slamuri, si care a pierdut contra liderului mondial doar pentru ca si-a pierdut pret de cateva secunde concentrarea.

Vesti bune pentru detinuti: Ministrul Raluca Pruna pregateste un proiect de lege ce va duce la eliberari conditionate in masa

Raluca Pruna anunta ca goleste puscariile: Mii de detinuti vor fi eliberati conditionat, daca simplificarea propusa de ministrul Justitiei va trece de Parlament. Raluca Pruna da insa asigurari.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, este in concediu medical

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, este in concediu medical. Aceasta le-a spus jurnalistilor ca este in concediu medical din cauza unor probleme la nivelul coloanei vertebrale, potrivit hotnews. ro, care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2801 seconds )