Libnet.ro
UNICEF

16:01

Vesti bune pentru detinuti: Ministrul Raluca Pruna pregateste un proiect de lege ce va duce la eliberari conditionate in masa

B1 B1,
Vesti bune pentru detinuti: Ministrul Raluca Pruna pregateste un proiect de lege ce va duce la eliberari conditionate in masa

Raluca Pruna anunta ca goleste puscariile: Mii de detinuti vor fi eliberati conditionat, daca simplificarea propusa de ministrul Justitiei va trece de Parlament. Raluca Pruna da insa asigurari. continuă pe B1

Vesti bune pentru soferi! Cum puteti scapa de taxele inutile

Deputatul PMP Petru Movila a depus la Parlament un act normativ prin care se cere eliminarea RCA pentru acei posesori de masini care au incheiata si o asigurare de tip CASCO, scrie vocea. biz. Initiativa.

Raluca Pruna: Mii de detinuti ar putea fi eliberati din inchisori

Ministrul justitiei, Raluca Pruna, propune simplificarea modului in care condamnatii sunt eliberati conditionat. Astfel, mii de detinuti ar putea iesi mai repede din penitenciare, scrie.

Raluca Pruna: Mii de detinuti ar putea fi eliberati mai repede

Ministrul justitiei, Raluca Pruna, propune simplificarea modului in care condamnatii sunt eliberati conditionat. Astfel, mii de detinuti ar putea iesi mai repede din penitenciare.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, este in concediu medical

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, este in concediu medical. Aceasta le-a spus jurnalistilor ca este in concediu medical din cauza unor probleme la nivelul coloanei vertebrale, potrivit hotnews. ro, care.

Vesti bune de la Rio. Judoka Alex Bologa aduce prima medalie de bronz Romaniei la Jocurile Paralimpice de la Rio

Vesti bune de la Rio. Jodoka Alex Bologa a obtinut prima medalie pentru Romania la Jocurile Paralimpice de la Rio. Sportivul a terminat pe locul trei in proba de judo, categoria 60 de kilograme,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )