Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ramasitele celui mai vechi animal terestru din lume, descoperite pe continentul african

Antena3 Antena3,
Ramasitele celui mai vechi animal terestru din lume, descoperite pe continentul african

Fosila unui scorpion care a trait in urma cu 350 de milioane de ani pe mega-continentul Gondwana a fost descoperita in Africa de Sud, informeaza cercetatorii de la Universitatea Wits din Johannesburg, citati de. continuă pe Antena3

Fosila celui mai vechi animal terestru din emisfera sudica, descoperita in Africa de Sud

Fosila unui scorpion care a trait in urma cu 350 de milioane de ani, cel mai vechi animal terestru care a trait pe mega-continentul Gondwana, a fost descoperita in Africa de Sud. Specia denumita Gondwanascorpio.

Descoperire inedita in Africa de Sud: Cercetatorii au gasit fosila celui mai vechi animal ...

Fosila unui scorpion care a trait in urma cu 350 de milioane de ani, cel mai vechi animal terestru care a trait pe mega-continentul Gondwana, a fost descoperita in Africa de Sud, informeaza Mediafax. Aceasta specie, denumita Gondwanascorpio emzantsiensis, reprezinta cea mai veche forma de viata descoperita pe un continent din emisfera sudica, precizeaza Universitatea Wits din Johannesburg. Acel scorpion a trait la sfarsitul perioadei devonian din era paleozoica. Gondwana era un .

O catastrofa data uitarii. Aproape 1.000 de oameni au murit, in urma celui mai grav accident feroviar din Romania

Cel mai grav accident feroviar din Romania a avut loc in anul 1917, in plina desfasurare a Primului Razboi Mondial. Aproape o mie de suflete au pierit la data de 13 ianuarie, in Gara Ciurea. Trenul, format din.

ADPM COOL! Cele mai scumpe 10 yachturi din lume!

Yachturile luxoase sunt preferate de oamenii celebri si foarte bogati in special gratie intimitatii pe care le-o ofera in larg. Roman Abramovich, Paul Allen si Seicul Mohammed bin-Rashid Al Makhtoum sunt doar cativa dintre cei care au fost dispusi sa plateasca sute de milioane de dolari pentru astfel de ambarcatiuni de lux. ADPM iti prezinta astazi cele mai scumpe 10 yachturi din intreaga lume. Continue reading .

EXCLUSIV Cel mai vechi derby local din Romania, subiect de licenta: Factorul etnic nu face din U Cluj si CFR Cluj un camp de batalie romano-maghiar

Studentul Dacian Pascuta si-a ales ca tema de licenta un subiect iesit din tipare: a vrut sa vada ce tip de rivalitate exista intre U Cluj si CFR Cluj si ce rol joaca PR-ul in aceasta ecuatie.

Cea mai mica femeie si cel mai inalt barbat din lume stau fata in fata in platoul emisiunii Acces direct, in aceasta dupa-amiaza!

Emisiunea Acces direct de la Antena 1 reincepe astazi cu o editie speciala in cadrul careia Simona Gherghe ii va prezenta publicului pe cea mai mica femeie Joyti Amge) si cel mai inalt barbat din lume Sultan Kosen). Continue reading .

El este cel mai tanar pilot de avion din lume. La numai 5 ani, a zburat fara instructor

La doar 5 ani, un baiat din China a devenit cel mai tanar pilot de avion. Pustiul a zburat fara sa fie asistat de vreun instructor. Zborul a durat aproximativ 35 de minute si ar putea intra in Cartea.

TOP 10: cele mai sigure banci din lume

Rating-urile bancilor din Europa nu au cunoscut deocamdata impactul incetinirii economice din tarile emergente ori a masurilor de rederesare economica din pietele dezvoltate, ceea ce le plaseaza in topul listei al celor mai sigure institutii financiare.

Miscarea neasteptata care lasa SUA fara replica. Ce s-a intamplat azi noapte in cel mai fierbinte loc din lume

Ministrii arabi ai afacerilor externe au cerut duminica seara ONU si comunitatii internationale sa isi asume responsabilitatile in dosarul sirian, in timp ce mai multe tari au in vedere lovituri.

ADPM Special! Top 20 cele mai frumoase femei cu sange albastru!

De la Ducesa de Cambridge, Printesa Charlene de Monaco si pana la Printesa Madeleine sau Regina Rania a Iordaniei, ADPM ti le prezinta astazi pe cele mai frumoase 20 de femei cu sange albastru. Continue reading .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )