Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ramona Manescu a trimis corpul de control al Ministerului Transporturilor la ROMATSA: Sper ca saptamana viitoare sa avem toate datele (VIDEO)

B1 B1,
Ramona Manescu a trimis corpul de control al Ministerului Transporturilor la ROMATSA: Sper ca saptamana viitoare sa avem toate datele (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a trimis corpul de control al ministerului la ROMATSA, pe langa corpul de control al premierului Ponta. Verificarile vizeaza reactia tarzie pe care institutia a avut-o. continuă pe B1

Victor Ponta a trimis Corpul de Control sa verifice activitatea ROMATSA in cazul accidentului aviatic

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a solicitat si Corpului sau de Control sa verifice, impreuna cu Ministerul Transporturilor, activitatea ROMATSA in cazul accidentului aviatic de luni.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a venit la sediul MAI.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a venit miercuri seara, in jurul orei 18. 00, la Ministerului Afacerilor Interne MAI), ea nefacand nicio declaratie la intrarea in sediul institutiei. Sub autoritatea ministerului condus de Manescu se afla ROMATSA, institutie al carei director general, Aleodor Francu, a demisionat miercuri, urmare a accidentului aviatic din Muntii Apuseni. La MAI se afla, de mai multe ore, si ministrul Radu Stroe, care a venit la sediul ministerului dupa sedinta de .

UPDATE. Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a venit la sediul MAI.

Ministrii Afacerilor Interne si Transporturilor, Radu Stroe si, respectiv, Ramona Manescu, au plecat, miercuri seara, de la Ministerul Afacerilor Interne MAI), fara sa faca declaratii. Stroe a parasit sediul institutiei in jurul orei 19. 30, pe la scarile principale, unde il astepta masina de serviciu, in timp ce Manescu ar fi ales o iesire laterala, ea nefiind reperata de jurnalistii prezenti pentru eventuale declaratii in contextul situatiei de dupa accidentul aviatic din Muntii .

Ponta: Ramona Manescu nu este responsabila pentru accident. in ce stadiu se afla cele doua anchete

Premierul Victor Ponta considera ca Ramona Manescu, in calitate de ministru al Transporturilor, nu are nicio responsabilitate in cazul accidentului aviatic si nu ar trebui sa demisioneze. Dupa accidentul din Apuseni au fost demarate doua anchete: una a Guvernului, finalizata cu raportul vicepremierului Gabriel Oprea. Si inca o ancheta strict juridica, inceputa de Parchet.

O alta victima in razboiul Ministerului Transporturilor cu dronele: Aeromodelele au si ele nevoie de aprobari si permise daca nu sunt folosite in competitii sau demonstratii aeriene oficiale

Oricine vrea sa foloseasca un aeromodel va trebui sa ia un permis de zbor de la Autoritatea Aeronautica si sa ceara o aprobare cu 45 de zile inainte, reiese din acelasi ordin al Ministerului Transporturilor care impune restrictii birocratice pentru zborul dronelor. Dintre toate restrictiile, cele mai drastice - aceleasi care se aplica de acum si aeromodelelor - cer ca o drona cu masa de sub 1 kg are nevoie de permis de zbor si aprobare daca are montata pe ea aparatura pentru filmare sau transmisie de date.

Radu Stroe a plecat. Ramona Manescu tace

Radu Stroe a demisionat din fruntea Ministerului de Interne, dupa trei zile de presiuni mediatice. Ramona Mansescu, ministrul Transporturilor, ar trebui si ea sa demisioneze, pentru ca institutia pe care o conduce nu a gestionat situatia unui accident aviatic, asa cum legea o cere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )