Libnet.ro
UNICEF

21:01

Ponta: Ramona Manescu nu este responsabila pentru accident. in ce stadiu se afla cele doua anchete

Adevărul Adevărul,
Ponta: Ramona Manescu nu este responsabila pentru accident. in ce stadiu se afla cele doua anchete

Premierul Victor Ponta considera ca Ramona Manescu, in calitate de ministru al Transporturilor, nu are nicio responsabilitate in cazul accidentului aviatic si nu ar trebui sa demisioneze. Dupa accidentul din Apuseni au fost demarate doua anchete: una a Guvernului, finalizata cu raportul vicepremierului Gabriel Oprea. Si inca o ancheta strict juridica, inceputa de Parchet. continuă pe Adevărul

Ramona Manescu a trimis corpul de control al Ministerului Transporturilor la ROMATSA: Sper ca saptamana viitoare sa avem toate datele (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a trimis corpul de control al ministerului la ROMATSA, pe langa corpul de control al premierului Ponta. Verificarile vizeaza reactia tarzie pe care institutia a avut-o.

UPDATE. Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a venit la sediul MAI.

Ministrii Afacerilor Interne si Transporturilor, Radu Stroe si, respectiv, Ramona Manescu, au plecat, miercuri seara, de la Ministerul Afacerilor Interne MAI), fara sa faca declaratii. Stroe a parasit sediul institutiei in jurul orei 19. 30, pe la scarile principale, unde il astepta masina de serviciu, in timp ce Manescu ar fi ales o iesire laterala, ea nefiind reperata de jurnalistii prezenti pentru eventuale declaratii in contextul situatiei de dupa accidentul aviatic din Muntii .

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a venit la sediul MAI.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a venit miercuri seara, in jurul orei 18. 00, la Ministerului Afacerilor Interne MAI), ea nefacand nicio declaratie la intrarea in sediul institutiei. Sub autoritatea ministerului condus de Manescu se afla ROMATSA, institutie al carei director general, Aleodor Francu, a demisionat miercuri, urmare a accidentului aviatic din Muntii Apuseni. La MAI se afla, de mai multe ore, si ministrul Radu Stroe, care a venit la sediul ministerului dupa sedinta de .

Pricopie: Raportul MCV este pozitiv pentru Ministerul Educatiei.

Ministrul Educatiei Remus Pricopie sustine ca raportul MCV dat publicitatii miercuri confirma si sustine eforturile care se fac in Romania pentru a asigura un invatamant de calitate, performant, bazat pe cinste, corectitudine si echitate. De asemenea, ministrul considera ca raportul Comisiei Europene este apreciativ fata de angajamentul Guvernului privind lupta anticoruptie si independenta justitiei. Raportul MCV este pozitiv pentru Guvern, in general, si pentru Ministerul Educatiei, in .

Stelian Fuia, audiat la DNA in dosarul in care este cercetat pentru abuz in serviciu

Stelian Fuia, s-a prezentat, marti, la sediul DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru abuz in serviciu, in legatura cu vanzarea unor imobile apartinand Statiunii de Cercetare Fundulea,.

Radu Stroe a plecat. Ramona Manescu tace

Radu Stroe a demisionat din fruntea Ministerului de Interne, dupa trei zile de presiuni mediatice. Ramona Mansescu, ministrul Transporturilor, ar trebui si ea sa demisioneze, pentru ca institutia pe care o conduce nu a gestionat situatia unui accident aviatic, asa cum legea o cere.

Predoiu: Fac plangeri penale impotriva lui Stroe, Manescu si Nicolaescu pentru ...

Primvicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, miercuri, ca va depune plangere penala imporiva ministrilor Radu Stroe, Ramona Manescu si Eugen Nicolaescu pentru neglijenta in serviciu in cazul accidentului aviatic, informeaza Mediafax. Voi formula plangeri penale impotriva ministrilor Stroe, Manescu si Nicolaescu pentru neglijenta in serviciu, pentru ca cineva trebuie sa plateasca daca s-a incalcat legea si eu cred ca s-a incalcat legea, a afirmat Predoiu, intr-o conferinta de .

Ponta: Hotararea Rompetrol este finalizata si va fi aprobata, miercuri, de Guvern

Hotararea care aproba memorandumul convenit cu Rompetrol este finalizata si va fi aprobata, miercuri, de Guvern, a anuntat premierul Victor Ponta. Vreau sa dam un semnal foarte clar ca vrem sa salvam.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )