Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rand Refinery, principalul furnizor de aur din lume, intra pe piata romaneasca

Adevărul Adevărul,
Rand Refinery, principalul furnizor de aur din lume, intra pe piata romaneasca

Rand Refinery, principalul furnizor mondial de aur, companie infiintata an 1920 in Africa de Sud, va intra pe piata din Romania, a anuntat compania. continuă pe Adevărul

Rand Refinery, cel mai mare producator de aur din lume, intra pe piata romaneasca

Rand Refinery, principalul furnizor de aur din lume, va intra saptamana viitoare pe piata romaneasca.

Furnizorul sud-african de aur Rand Refinery intra pe piata romaneasca

Rand Refinery, principalul furnizor mondial de aur, de origine sud-africana, va intra pe piata din Romania, informeaza Mediafax. Compania va anunta mai multe informatii despre activitatea pe piata locala luni,.

Cea mai scumpa miere din lume costa aproape cat o masina

La un pret de 5000 de euro/kg, mierea fermecata din Turcia este cea mai scumpa din lume. Ea este extrasa dintr-o pestera, la o adancime de 1800 m, situata in valea Saricayir, din nord-estul tarii. Gunay.

Croaziere in Mediterana: 700 de romani au dat 700.000 de euro pentru o vacanta pe cel mai mare vas din lume

Aproape 700 de romani au cumparat bilete pentru croazierele pe care le va face din vara in Mediterana cel mai mare vas din lume, Oasis of the Seas, care apartine Royal Caribbean. Compania va trimite anul viitor in Europa o nava similara ca dimensiuni,.

Simona Halep, printre cei mai promitatori 10 sportivi din lume, conform Eurosport

La aniversarea a 25 de ani, specialistii Eurosport au prezentat in revista Eurosport Now! 25 de momente emblematice din istoria sportului, transmise live de postul de televiziune, precum si 10 potentiale staruri ale.

Subiectele zilei: Cea mai mare schema politico-financiara din lume: Soci 2014; Surorile top-model, contract alunecos pentru deszapezire. De ce nu trebuia sa castige licitatia compania surorilor Salanta; Ce i-a cerut azi Radu Mazare premierului Ponta. Tu

Rusii testeaza pe pielea romanilor frontul din Transnistria. Tiraspolul vrea sa scoata toate institutiile moldovenesti din regiune. Au identificat punctele vulnerabile dar ce poate fi mai vulnerabil decat soarta unor copii). DW: Sofismul de la Finante. A reiesit cu limpezime ceea ce se putea banui din prima clipa si anume ca schema fiscala promisa de Finante pentru creditorii restantieri nu a avut o sursa politica.

Cea mai mare schema politico-financiara din lume: Soci 2014.

Nici nu au inceput Jocurile Olimpice de iarna de la Soci ca deja detin cateva recorduri. Cu o investitie de peste 50 miliarde dolari, JO de iarna 2014 vor fi cele mai scumpe din istorie. Soci este capitala olimpica cea mai extinsa ca lungime, orasul etalandu-se pe mai bine de 100 kilometri pe litoral. In plus, nici un alt sit olimpic nu a cunoscut un destin atat de bogat si extraordinar ca Soci. Cercul lui Putin Destinate sa puna in valoare puterea Rusiei lui Vladimir Putin, JO de iarna pot .

Cum arata cel mai aglomerat mall din lume? Pentru al treilea an consecutiv a primit acest titlu

In 2013, centrul comercial Dubai Mall din Dubai a fost vizitat de 75 de milioane de persoane, potrivit Gulfnews, cu referire la datele dezvoltatorului proiectului, Emaar Properties, scrie incomemagazine. ro. Dubai Mall.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )