Libnet.ro
UNICEF

23:30

Raport: Clientii marilor companii din domeniul tehnologiei sunt mai bine protejati

Antena3 Antena3,
Raport: Clientii marilor companii din domeniul tehnologiei sunt mai bine protejati

Marile companii din tehnologie protejeaza cu sfintenie datele utilizatorilor, afirma CNET. Rezultatele unui raport al Electronic Frontier Foundation arata ca gigantii Facebook, Google, Microsoft, Apple, sau Yahoo. continuă pe Antena3

Actiunile marilor companii europene inchid la maximul ultimilor 6 ani

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile bursiere de marti in crestere, la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani. Evolutia a fost determinata de rezultatele trimestriale peste asteptarile analistilor anuntate de companii precum ThyssenKrupp si Airbus Group, transmite Bloomberg.

COD ROSU de INUNDATII pe raul Putna. Opt localitati din judetul Vrancea sunt in pericol

Hidrologii au instituit cod rosu pe raul Putna, pe sectorul Mircesti, la confluenta cu raul Siret, in zona sectorului indiguit Suraia. Opt localitati din judetul Vrancea sunt in pericol de inundatie.

20.000 de angajati din Posta Romana sunt in greva japoneza

Aproximativ 20. 000 de angajati din Posta Romana sunt marti in greva japoneza, liderii sindicali amenintand ca daca cererile angajatilor nu vor fi solutionate nici dupa acest protest, vor intra in greva foamei, din aceasta saptamana.

Business B1 la zi: Schimbare de lider in topul celor mai mari companii din Romania (VIDEO)

Automobile Dacia SA a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 18,4 miliarde de lei 4,16 mld. euro), in crestere cu 45% fata de anul anterior, cel mai bun rezultat din istorie pentru fabrica de autoturisme de la.

Datoriile istorice ale unor companii din industria de aparare, sterse de Guvern

Guvernul a aprobat, ieri, prin ordonanta de urgenta o serie de masuri pentru diminuarea arieratelor bugetare ale unor operatori economici din industria de aparare si reglementarea altor masuri fiscal-bugetare, informeaza un comunicat al Executivului.

Radu Banciu, despre gafa Rovanei Plumb: Politicienii din Romania nu sunt foarte scoliti si nici umblati

Radu Banciu a comentat joi seara gafa facuta de ministrul Muncii, Rovana Plumb, care a incurcat judetul Timis cu Timisoara, jurnalistul aratand ca politicienii din Romania nu sunt foarte scoliti si.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )