Libnet.ro
UNICEF

16:30

Raportul SUA denunta tentativele de INTIMIDARE a jurnalistilor din Romania

România Liberă România Liberă,
Raportul SUA denunta tentativele de INTIMIDARE a jurnalistilor din Romania

Raportul SUA privind drepturile omului, dat publicitatii, joi, denunta tentativele de intimidare a jurnalistilor, desi legislatia romaneasca garanteaza libertatea presei. continuă pe România Liberă

Raport SUA denunta tentativele de INTIMIDARE a jurnalistilor

Raportul SUA privind drepturile omului, dat publicitatii, joi, denunta tentativele de intimidare a jurnalistilor, desi legislatia romaneasca garanteaza libertatea presei.

Raportul SUA semnaleaza ca Guvernul roman a aplicat noile Coduri Penale fara a analiza impactul

Guvernul roman a pus in aplicare noile Coduri Penale, in scopul reducerii cazurilor trimise in instanta, fara a analiza impactul, se arata in raportul SUA privind drepturile omului.

El a creat cea mai mare companie de software pentru turism din Romania. Nici macar nu are oameni de vanzari

Toate agentiile mari de turism din Romania folosesc softurile create de compania lui. Pana acum nu a avut oameni de vanzari pe Romania si pana in urma cu cateva luni nici nu a aparut in presa. O companie care a crescut mult ramanand insa discreta. Iar,.

Catalin Striblea: Gabriel Oprea a devenit cel mai puternic om din Romania

Jurnalistul Catalin Striblea este de parere ca numirea in juctia de premier interimar il face pe Gabriel Oprea cel mai puternic om din Romania. Realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV.

Investitorii continua sa fie atrasi de industria auto din Romania. Care este costul muncii

Nivelul de salarizare din industria auto din Romania, cel mai redus la nivelul statelor producatoare de automobile, reprezinta in continuare un avantaj pentru investitorii straini pe piata locala, a declarat marti Constantin Stroe, presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania.

Amadeus, concert de exceptie la cel mai mare show aviatic din Romania!

Frumoasele si talentatele artiste din trupa Amadeus au sustinut in weekend un concert de exceptie in cadrul celui mai mare show aviatic din Romania, BIAS 2015! .

Primul manual de discurs public din Romania

Primul manual de discurs public din Romania pentru gimnaziu si liceu, bazat pe curricula creata de Amalia Sterescu, profesionist in domeniu, va fi tiparit la finalul lunii iulie. Antreprenoarea vrea sa caute sprijinul ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, pentru introducerea oratoriei ca optional in anul scolar 2016-2017.

Premiera in lumea medicala din Romania: Un rinichi a avut trei proprietari si a salvat doua vieti in decurs de doar doua luni

Zilele acestea, la Oradea, a avut loc prelevarea unui rinichi ce fusese transplantat in primavara acestui an, ceea ce a reprezentat o premiera in lumea medicala din Romania, scrie Adevarul. Un bihorean de 37 de.

Autostrazile din Romania au ramas fara garduri de protectie, iar riscul de accidente este crescut

Autostrazile din Romania au ramas fara garduri de protectie, astfel ca accidente pot avea loc oricand. in cele mai multe zone, gardurile au fost furate, dar exista si unele portiuni care s-au deschis traficul.

Profiturile marilor companii de transport rutier din Romania

Cei mai mari transportatori rutieri din Romania au inregistrat anul trecut afaceri in crestere fata de 2013 si profituri in urcare sau pierderi mai mici fata de anul anterior. Cum arata topul celor mai mari transportatori dupa cifra de afaceri aflati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )