Libnet.ro
UNICEF

15:00

Rares Bogdan, dupa cazul de politizare din Mures: Vom lua o decizie extrem de dura Propunerea mea a fost mai mult decat radicala cu privire la astfel de practici Ce spera de la un eventual guvern PNL - PMP - USR (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan, dupa cazul de politizare din Mures: Vom lua o decizie extrem de dura Propunerea mea a fost mai mult decat radicala cu privire la astfel de practici Ce spera de la un eventual guvern PNL - PMP - USR (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a vorbit, vineri seara, in direct pe B1 TV, despre cazul semnalat de jurnalistii de la Recorder privind un inginer care a ajuns director la Apele Romane Mures in urma unui concurs,. continuă pe B1

Rares Bogdan: Daca nu suntem capabili sa schimbam Romania de pe 7 decembrie, inseamna ca nu avem capacitatea sa ne conducem singuri. Eu cred ca o avem si putem redeveni ce am fost in perioada interbelica (VIDEO)

A venit cu adevarat vremea schimbarii, a spus eurodeputatul Rares Bogdan, care a subliniat ca este de parere ca avem puterea sa ne conducem singuri ca popor si ca trebuie sa redevenim prin forta noastra,.

Rares Bogdan: Ma mahneste faptul ca intr-un demers absolut politicianist, propagandistic si populist se alatura PSD si USR (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a comentat, luni seara, in direct pe B1 TV, anuntul facut de Marcel Ciolacu, presedintele PSD, care declarase ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu.

Klaus Iohannis, reactie la numirile politice din Mures: E inacceptabil ca in pozitii importante sa fie promovati oameni mediocri si impostori

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ca a avut o discutie cu premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, despre cazul, semnalat de Recorder, al unui inginer care a ajuns director la Apele Romane Mures.

Primarul Emil Boc, despre scolile din Cluj: Vom reveni la educatia fata in fata, dar acum orice iesire ne poate baga in carantina

Primarul Emil Boc a explicat decizia potrivit careia scolile din judetul Cluj vor ramane momentan inchise. Primarul Emil Boc: Scolile din Cluj raman inchise Dupa ce elevii si.

Catalin Predoiu a trimis o scrisoare ministrului italian al Justitiei, dupa cazul Dragos Savulescu

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a anuntat ca a trimis o scrisoare omologului sau din Italia, caruia i-a propus o intalnire pentru a discuta despre compatibilizarea sistemelor legislative din cele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )