Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, dupa interceptarile in dosarul lui Vanghelie: Voi da in judecata procurorul de caz, DNA-ul si pe Kovesi

B1 B1,
Rares Bogdan, dupa interceptarile in dosarul lui Vanghelie: Voi da in judecata procurorul de caz, DNA-ul si pe Kovesi

Jurnalistul Rares Bogdan a reactionat dupa ce numele sau a aparut in interceptarile obtinute de jurnalistii EVZ in care Marian Vanghelie se lauda ca pastreaza legatura cu presedintele Klaus Iohannis prin. continuă pe B1

Cum a reactionat Rares Bogdan la interceptarile procurorilor in dosarul lui Vanghelie

Jurnalistul Rares Bogdan sustine ca includerea numelui sau in interceptarile in dosarul lui Marian Vanghelie este un abuz infiorator al procurorului de caz si ca nu are nicio legatura de niciun fel cu acesta.

INCENDIAR! Vanghelie, presiuni pe presedintele Iohannis, prin jurnalistul Rares Bogdan, pentru a scapa de dosar? INTERCEPTARI

Interceptari. Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, incerca sa convinga un martor sa dea declaratii minicinoase, invocand influenta sa asupra presedintelui tarii, Klaus Iohannis, prin jurnalistul Rares Bogdan, realizator Realitate TV. Aceste relatii - sustinea Vanghelie - care l-ar fi ajutat sa scape de dosarul penal atat pe el, cat si pe martor. Procurorii spun ca Vanghelie intentiona sa faca PRESIUNI asupra presedintelui tarii. Rares Bogdan a negat faptul ca ar fi vorbit cu Vanghelie despre interventii la presedintele tarii.

Subiectiv. Numele lui Iohannis apare in dosarul lui Vanghelie

Marian Vanghelie se lauda ca poate interveni pe langa presedintele Klaus Iohannis prin intermediul realizatorului tv Rares Bogdan. Informatia apare in referatul prin care procurorii au solicitat judecatorilor.

Marian Vanghelie: Tin legatura cu Klaus Iohannis prin Rares Bogdan. Ce spune jurnalistul despre acuzatii

Marian Vanghelie a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis prin intermediul realizatorului tv Rares Bogdan. Rares Bogdan a declarat, .

STENOGRAME Vanghelie se lauda ca tinea legatura cu presedintele Iohannis prin Rares Bogdan

Procurorii aunticoruptie au interceptat mai multe convorbiri ale primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie. Acesta se lauda ca are acces la presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, prin intermediul lui Rares Bogdan, Director al televiziunii Realitatea Tv. Procurorii mai spun si ca o parte din banii din comisioane mergeau si catre B1 TV, sub forma de publicitate, in valoare de doua milioane de euro.

Interceptari in dosarul lui Vanghelie: Tin relatia prin Rares Bogdan cu Iohannis, pentru ca are nevoie de mine sa fac majoritatea la Senat

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul unui realizator TV, pentru a-l ajuta.

Marian Vanghelie se lauda ca poate exercita presiuni asupra presedintelui Iohannis prin intermediul realizatorului TV Rares Bogdan (interceptari)

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul unui realizator TV, pentru a-l ajuta cu dosarul penal, sustinand ca presedintele are nevoie de el sa faca majoritatea in Senat.

Audieri la DNA in dosarul lui Vanghelie

La DNA au loc, vineri dimineata, audieri in dosarul lui Marian Vanghelie.

Pozitia B1TV in scandalul interceptarilor in dosarul lui Vanghelie

Ca urmare a informatiilor oferite presei de catre DNA cu date din dosarul lui Marian Vanghelie, postul de televiziune B1 TV face urmatoarele precizari: .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )