Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectiv. Numele lui Iohannis apare in dosarul lui Vanghelie

Antena3 Antena3,
Subiectiv. Numele lui Iohannis apare in dosarul lui Vanghelie

Marian Vanghelie se lauda ca poate interveni pe langa presedintele Klaus Iohannis prin intermediul realizatorului tv Rares Bogdan. Informatia apare in referatul prin care procurorii au solicitat judecatorilor. continuă pe Antena3

Comunicat de presa B1 TV ca urmare a informatiilor oferite presei de catre DNA cu date din dosarul lui Marian Vanghelie

Ca urmare a informatiilor oferite presei de catre DNA cu date din dosarul lui Marian Vanghelie, facem urmatoarele precizari. Societatea Premier Palace SRL a incheiat in anul 2012 un contract de prestari servicii.

Numele Klaus Iohannis vinde bine: Proprietarii de restaurante din Sibiu au inclus in meniu preparate cu numele presedintelui

Numele Klaus Iohannis vinde bine. De asta s-au convins si proprietarii de restaurante din Sibiu, care au inclus in meniu preparate cu numele presedintelui. Unele sunt inspirate chiar din ce comanda acesta, pe vremea.

Restaurantele din Sibiu au inclus in meniu preparate cu numele lui Iohannis

Proprietarii restaurantelor din Sibiu au inclus, in meniul cu preparate, mai multe feluri de mancare ce poarta numele sefului statului, intrucat numele Klaus Iohannis vinde bine, informeaza B1 Tv.

Dezvaluiri din dosarul lui Marian Vanghelie

Amanunte importante din dosarul lui Vanghelie au fost prezentate in emisiunea 100 de Minute. Potrivit documentui prezentat de Antena 3, iubita lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, care a declarat recent ca nu are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )