Libnet.ro
UNICEF

13:45

Rataciti de Ziua Femeii, intr-o drumetie romantica. Doi turisti au fost gasiti datorita coordonatelor oferite prin telefon

Adevărul Adevărul,
Rataciti de Ziua Femeii, intr-o drumetie romantica. Doi turisti au fost gasiti datorita coordonatelor oferite prin telefon

Sambata seara, in jurul orei 19. 39, 112 a primit o solicitare de la un turist potrivit careia el si prietena sa au mers intr-o drumetie romantica si s-au pierdut. Jandarmii clujeni i-au gasit dupa 70 de minute in baza coordonatelor de pe telefon furnizate de turist. continuă pe Adevărul

8 Martie: Ce nu stiai despre Ziua femeii

La 8 Martie, in Romania, dar si in alte multe tari, se serbeaza Ziua femeii. Mai mult, in tara noastra, pe 8 martie nu se sarbatoreste doar Femeia ci si sau mai ales) Mama. Te-ai intrebat vreodata care este istoricul.

VIDEO Ziua Femeii, prin ochii unei politiste de la un post rural

De Ziua Femeii, politistele care au intrat in serviciu au fost primite cu flori de colegii lor, dar si cu mai multa ingaduinta. Chiar daca i se daruise zi libera, agentul Mihaela Stoica, adjunctul sefului de post din comuna buzoiana Bradeanu, a preferat sa lucreze de 8 martie, in semn de respect pentru colegii sai si comunitatea pe care o slujeste.

Anda Adam, in concert la Galleria Arad de Ziua Femeii

Galleria Arad sarbatoreste Ziua Femeii impreuna cu Anda Adam. Astfel, sambata, 8 martie de la ora 19:00, artista va sustine un concert special pentru doamnele si domnisoarele din Arad, la Scena Talentelor de la etajul II al mall-ului.

Butcher, MESAJ pentru romance de Ziua Femeii: Am avut marele privilegiu sa intalnesc multe ...

De la sosirea mea in Bucuresti, in urma cu peste doi ani, am avut privilegiul de a cunoaste multe femei hotarate sa faca aceasta tara mai pasnica si mai prospera. Ca si femeile din Statele Unite ale Americii, romancele, fie ele tinere sau in varsta, lucreaza pentru a sustine economia, cresc copii si imbogatesc cultura. Ar trebui sa ne gandim pret de o clipa cat de mult inseamna ele pentru noi, transmite diplomatul american. Duane Butcher le evoca, in mesajul sau, pe romancele care sunt lideri .

De ziua femeii, doamnele si domnisoarele au liber la muzeele din Dambovita

De Ziua Internationala a Femeii, doamnele si domnisoarele vor putea sa viziteze gratuit toate muzeele din componenta Complexului National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste.

Google sarbatoreste Ziua Femeii, cu un logo interactiv.

Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit La multi ani! persoanelor de sex feminin din intreaga lume. Noul logo special este un material video care cuprinde chipuri feminine de diferite rase, nationalitati si varste, de culoare, caucaziene, dar si din domenii de activitate distincte, de la femei care activeaza in armata, la .

Femeia, eterna poveste, concert jazz de 8 Martie. Ce spectacole ne pregatesc teatrele bucurestene de Ziua Femeii

De 8 Martie, teatrele din Capitala ne invita la spectacole cu tematica, pentru a marca sarbatoarea Zilei Femeii. La Godot Cafe-Teatru, in Centrul Vechi, cantareata jazz Irina Sarbu alaturi de Puiu Pascu pian), Ciprian Parghel bas) si Tudor Parghel tobe) vor sustine un concert numit Femeia, eterna poveste, de la ora 22.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )