Libnet.ro
UNICEF

17:45

Razboi in PDL! Cezar Preda face declaratii dure la adresa Elenei Udrea

Antena3 Antena3,
Razboi in PDL! Cezar Preda face declaratii dure la adresa Elenei Udrea

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat joi, in deschiderea scolii Tinerilor Democrat Liberali de la Eforie Nord, ca principala greseala facuta de fostele guvernari democrat-liberale a fost cea. continuă pe Antena3

Cezar Preda: Cea mai mare greseala a PDL a fost in comunicare

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca partidul a facut mari greseli atunci cand a guvernat, cea mai mare greseala fiind legata de comunicare si mentionand faptul ca de patru ani PDL n-a comunicat decat cu Talmaceanu care dansa si cu alti doi-trei care-si treceau mana prin par.

Cezar Preda: Am fost si buni, ne-am facut si de ras;Cea mai mare greseala a PDL a fost ...

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca partidul a facut mari greseli atunci cand a guvernat, cea mai mare greseala fiind legata de comunicare si mentionand faptul ca de patru ani PDL n-a comunicat decat cu Talmaceanu care dansa si cu alti doi-trei care-si treceau mana prin par, potrivit Mediafax. Am fost si buni, ne-am facut si de ras. Am guvernat Romania. Am facut-o cu mari greseli, cea mai mare greseala e in comunicare. De patru ani n-am comunicat decat cu Talmacean .

Cezar Preda, ATAC LA UDREA: O sa crestem in sondaje daca o colega ce a iesit din peisaj ...

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda le-a spus, joi, tinerilor democrat-liberali reuniti la Eforie Nord, ca partidul va creste in sondaje daca o colega care nu a mai aparut in peisaj nu mai vorbeste, ulterior el precizand ca s-a referit la Elena Udrea, potrivit Mediafax. In fata tinerilor democrat-liberali, Cezar Preda nu a pronuntat numele Elenei Udrea, ci a vorbit despre ea ca despre o colega care n-a mai aparut in peisaj in ultima vreme. O colega care n-a mai aparut in peisaj in .

Cezar Preda: Somam Guvernul Ponta sa prezinte la termen bugetul Romaniei pe 2013.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda si-a exprimat intr-o conferinta de presa ingrijorarea fata de prezentarea bugetului pe 2013. Guvernul Ponta nu il va prezenta bugetul, n. r. ) asa cum trebuie . ), incearca sa duca bugetul dupa alegerile parlamentare pentru ca este un buget sarac . ), a declarat Cezar Preda. Somam Guvernul Ponta sa prezinte la termen bugetul Romaniei pe 2013 . ), sa se vada cat de adevarata este pozitionarea USL fata de romani, sa se vada, n. r. ) ce au facut si ce .

Cezar Preda: O sa crestem in sondaje daca o colega ce a iesit din peisaj nu mai vorbeste

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda le-a spus, joi, tinerilor democrat-liberali reuniti la Eforie Nord, ca partidul va creste in sondaje daca o colega care nu a mai aparut in peisaj nu mai vorbeste, ulterior el precizand ca s-a referit la Elena Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )