Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cezar Preda: O sa crestem in sondaje daca o colega ce a iesit din peisaj nu mai vorbeste

Adevărul Adevărul,
Cezar Preda: O sa crestem in sondaje daca o colega ce a iesit din peisaj nu mai vorbeste

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda le-a spus, joi, tinerilor democrat-liberali reuniti la Eforie Nord, ca partidul va creste in sondaje daca o colega care nu a mai aparut in peisaj nu mai vorbeste, ulterior el precizand ca s-a referit la Elena Udrea. continuă pe Adevărul

Cezar Preda, ATAC LA UDREA: O sa crestem in sondaje daca o colega ce a iesit din peisaj ...

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda le-a spus, joi, tinerilor democrat-liberali reuniti la Eforie Nord, ca partidul va creste in sondaje daca o colega care nu a mai aparut in peisaj nu mai vorbeste, ulterior el precizand ca s-a referit la Elena Udrea, potrivit Mediafax. In fata tinerilor democrat-liberali, Cezar Preda nu a pronuntat numele Elenei Udrea, ci a vorbit despre ea ca despre o colega care n-a mai aparut in peisaj in ultima vreme. O colega care n-a mai aparut in peisaj in .

Elena Udrea, atacata de un coleg de partid: O sa crestem in sondaje daca nu mai vorbeste ea!

Elena Udrea a fost atacata dur de un coleg de partid, joi, la intalnirea tinerilor democrat-liberali de la Eforie Nord. O colega care n-a mai aparut in peisaj in ultima vreme ne-a spus ca, daca o sa avem o.

Cezar Preda: Somam Guvernul Ponta sa prezinte la termen bugetul Romaniei pe 2013.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda si-a exprimat intr-o conferinta de presa ingrijorarea fata de prezentarea bugetului pe 2013. Guvernul Ponta nu il va prezenta bugetul, n. r. ) asa cum trebuie . ), incearca sa duca bugetul dupa alegerile parlamentare pentru ca este un buget sarac . ), a declarat Cezar Preda. Somam Guvernul Ponta sa prezinte la termen bugetul Romaniei pe 2013 . ), sa se vada cat de adevarata este pozitionarea USL fata de romani, sa se vada, n. r. ) ce au facut si ce .

Razboi in PDL! Cezar Preda face declaratii dure la adresa Elenei Udrea

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat joi, in deschiderea scolii Tinerilor Democrat Liberali de la Eforie Nord, ca principala greseala facuta de fostele guvernari democrat-liberale a fost cea.

Cezar Preda: Cea mai mare greseala a PDL a fost in comunicare

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca partidul a facut mari greseli atunci cand a guvernat, cea mai mare greseala fiind legata de comunicare si mentionand faptul ca de patru ani PDL n-a comunicat decat cu Talmaceanu care dansa si cu alti doi-trei care-si treceau mana prin par.

Cezar Preda: Am fost si buni, ne-am facut si de ras;Cea mai mare greseala a PDL a fost ...

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca partidul a facut mari greseli atunci cand a guvernat, cea mai mare greseala fiind legata de comunicare si mentionand faptul ca de patru ani PDL n-a comunicat decat cu Talmaceanu care dansa si cu alti doi-trei care-si treceau mana prin par, potrivit Mediafax. Am fost si buni, ne-am facut si de ras. Am guvernat Romania. Am facut-o cu mari greseli, cea mai mare greseala e in comunicare. De patru ani n-am comunicat decat cu Talmacean .

Daca bem direct din dozele de suc sau de bere NU ne imbolnavim

S-a mai spulberat un mit! Nu ne imbolnavim doar daca bem direct din dozele de suc sau de bere. Cel putin, asta reiese din analizele de laborator facute la solicitarea Observatorului. Microbii gasiti pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )