Libnet.ro
UNICEF

21:45

Razbunarea lui Omar Hayssam. Negociatorul Mohamad Yassin, ARESTAT pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Razbunarea lui Omar Hayssam. Negociatorul Mohamad Yassin, ARESTAT pentru trafic de influenta

Negociatorul Mohamad Yassin a fost arestat, fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu inchisoarea a lui Omar Hayssam . continuă pe România Liberă

Mohamad Yassin, arestat pentru ca ar fi cerut 2 milioane de euro pentru a aranja o eliberare a lui Hayssam

Mohamad Yassin a fost arestat, fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu inchisoarea a lui Omar Hayssam. Alaturi de el a fost arestat si Tahli Fadel, acuzat de complicitate, informeaza Mediafax. Decizia, luata de Tribunalul Bucuresti, poate fi contestata la Curtea de Apel.

Mohamad Yassin, arestat pentru ca ar fi cerut 2 mil. euro pentru eliberarea lui Hayssam

Mohamad Yassin a fost arestat, fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu inchisoarea a lui Omar Hayssam.

Mohamad Yassin, medicul lui Omar Hayssam, a fost arestat preventiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane de euro pentru o posibila eliberare a sirianului

Medicul Mohamad Yassin a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta, dupa ce i-ar fi cerut lui Omar Hayssam aproximativ 2 milioane de euro pentru a-l scapa de inchisoare. Alaturi de acesta a fost arestat si Tahli Fadel.

Mohamad Yassin, retinut pentru interventii in justitie. Omul de incredere al lui Basescu, denuntat de Omar Hayssam

Mohamad Yassin, implicat in cazul jurnalistilor romani rapiti, a fost retinut intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta. Yassin a fost retinut in urma unui denunt facut de Omar.

Medicul Yassin, arestat pentru trafic de influenta

Sirienii Fadel Tahli si Mohamad Yassin medicul despre care presa scrie ca ar fi fost implicat in eliberarea jurnalistilor romani rapiti in Irak, in 2005) au fost arestati, in aceasta dimineata, prin decizia Tribunalului Bucuresti, pentru trafic de influenta si complicitate la aceeasi infractiune, transmit mass media.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )