Libnet.ro
UNICEF

22:00

Reactia lui Marian Godina la postarea Dianei Sosoaca cu un mesaj fals de sustinere de la Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Marian Godina la postarea Dianei Sosoaca cu un mesaj fals de sustinere de la Donald Trump

Marian Godina a reactionat la postarea senatoarei Diana Sosoaca. Celebrul politist a ironizat postarea in care senatoarea a postat un mesaj fals de sustinere de la fostul presedinte american, Donald Trump cu o postare asemanatoare. continuă pe Adevărul

Copresedintele AUR, Claudiu Tarziu: George Simion a fost de acord cu excluderea Dianei Sosoaca. Era o chestiune de timp. De multa vreme se tot adunau deparajele dansei (VIDEO)

Copresedintele AUR, Claudiu Tarziu, face noi precizari cu privire la excluderea Dianei Sosoaca din formatiunea pe care o conduce. intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu.

Deputatul AUR Dan Tanasa, despre excluderea Dianei Sosoaca: Nu a inteles ca trebuie sa respecte un pic si statutul de demnitar al statului roman

Deputatul AUR Dan Tanasa a precizat miercuri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Buna, Romania!, despre excluderea Dianei Sosoaca. Decizia de excludere a fost luata in contextul in care Diana.

Diana Sosoaca, mesaj halucinant pentru romani dupa ce a incalcat legea: Lumea trebuie sa se distreze

In urma materialului video pe care l-a transmis de la o petrecere cu lautari, Diana Sosoaca a ajuns iar in atentia publica. in acel loc, petrecaretii se purtau ca inainte de pandemie, fara distantare sociala si fara masti de protectie. in ciuda criticilor care s-au atintit asupra ei, senatoarea AUR a aratat ca nu este .

Scandalul excluderii Dianei Sosoaca din AUR. Sorin Lavric: Este colerica, emana numai energie negativa

Liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric, pe care Diana Sosoaca il acuza de misoginism, spune despre avocata ca este colerica si emana numai energie negativa, iar dupa o cearta din Parlament pe tema vaccinurilor el i-a propus lui George Simion, presedintele partidului, sa o dea afara din grup, iar in Biroul Central toti au fost de acord cu excluderea.

Copresedintele AUR, Claudiu Tarziu, despre excluderea Dianei Sosoaca: Nu se poate integra intr-o echipa. Sa nu exageram acum aportul sau in mica izbanda pe care a obtinut-o AUR la alegeri (VIDEO)

Copresedintele AUR, Claudiu Tarziu, a explicat miercuri seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca Diana Sosoaca a fost exclusa din formatiunea politica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )