Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Ponta la declaratia lui Basescu: Sa fie sanatos!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reactia lui Ponta la declaratia lui Basescu: Sa fie sanatos!

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita de lucru in Spania, afirma ca nu doreste sa comenteze in niciun fel ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, deoarece ii este indiferent ce anume a spus seful statului, adaugand : Sa fie. continuă pe Wall-Street Ro

Reactia lui Ponta la declaratia lui Basescu: Mi-e indiferent ce a zis presedintele, sa fie ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu doreste sa comenteze in niciun fel ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, deoarece ii este indiferent ce anume a spus seful statului, informeaza Mediafax. Nu comentez in niciun fel, mi-e indiferent ce a zis presedintele. Sa fie sanatos presedintele!, a raspuns Ponta la insistentele presei de a comenta declaratiile presedintelui. Citeste si Privatizarea CFR Marfa: Testul dat de Basescu lui Ponta Presedintele Traian Basescu a anuntat, .

Reactia lui Ponta la declaratia lui Basescu: Mi-e indiferent. Sa fie sanatos presedintele!

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita de lucru in Spania, afirma ca nu doreste sa comenteze in niciun fel ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, deoarece ii este indiferent ce anume a spus.

Reactia lui Ponta la declaratiile lui Basescu: Mi-e indiferent ce a zis presedintele, sa fie sanatos!

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita de lucru in Spania, afirma ca nu doreste sa comenteze in niciun fel ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, deoarece ii este indiferent ce anume a spus seful statului, adaugand: Sa fie sanatos presedintele!, transmite Mediafax.

Ponta, privind declaratia lui Basescu: Mi-e indiferent ce a zis presedintele, sa fie sanatos

Premierul Victor Ponta a afirmat ca nu doreste sa comenteze ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, deoarece ii este indiferent ce anume a spus seful statului.

Cum raspunde Ponta la afirmatiile lui Basescu: Mi-e indiferent ce a zis presedintele, sa fie sanatos!

Premierul Victor Ponta a reactionat, luni, la declaratiile luiTraian Basescu spunand ca ii este indiferent ce a spus presedintele si ca ii ureaza multa sanatate, potrivit Mediafax. Nu comentez in.

Ponta: Lui Basescu ii este FRICA de ceea ce va spune Hayssam.

Premierul Victor Ponta a declarat in cursul zilei de luni ca presedintelui Traian Basescu ii este foarte frica de ceea ce va spune Omar Hayssam, acesta fiind si motivul pentru care s-a grabit sa anunte aducerea in tara a acestuia, potrivit Mediafax. Cred ca presedintelui Basescu ii este foarte frica de ceea ce va spune Omar Hayssam. Hayssam a plecat din Romania in timpul lui Basescu, in timpul ministrului de Interne Vasile Blaga si inclusiv toata povestea aia cu recuperarea jurnalistilor, cu .

Ponta: Presedintelui Basescu ii este foarte frica de ceea ce va spune Hayssam

Presedintelui Traian Basescu ii este foarte frica de ceea ce va spune Omar Hayssam, de aceea s-a grabit sa anunte aducerea in tara a acestuia, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Traian Basescu face un joc politic extrem de neserios

Victor Ponta a comentat, in cadrul emsiuniiQA, informatia potrivit careia Traian Basescu doreste sa-i prelungeasca interimatul la Ministerul Transportuilor cu inca 45 de zile. E un joc.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )