Libnet.ro
UNICEF

15:00

Reactia lui Traian Basescu dupa ce jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a numit campionul minciunii: Am acelasi sentiment...

B1 B1,
Reactia lui Traian Basescu dupa ce jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a numit campionul minciunii: Am acelasi sentiment...

Dupa criticile facute de Cristian Tudor Popescu la adresa lui Traian Basescu, fostul presedinte nu s-a lasat mai prejos si a inceput sa atace. Jurnalistului nu i-au placut ultimele declaratii ale. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, vorbe dure la adresa lui Traian Basescu: Omul asta a mintit cel mai mult dintre presedintii Romaniei. E campionul minciunii

Cristian Tudor Popescu l-a criticat aspru pe fostul presedinte roman, Traian Basescu. Jurnalistul nu a fost deloc de acord cu ultimele declaratii ale fostului sef de stat pe tema unei justitii mai bla.

Cristian Tudor Popescu: Ma simt manjit cu c... t pentru faptul ca Basescu a fost presedintele Romaniei

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu s-a declarat revoltat de declaratiile recente ale fostului presedinte Traian Basescu pe tema unei justitii mai blande cu femeile condamnate. Omul.

Cristian Tudor Popescu: Liviu Dragnea e mioritic, daca nu si ciobanesc

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu critica declaratiile sefului PSD pe tema vaccinarii copiilor. Domnul Dragnea e mioritic, nu stiu daca si ciobanesc. Domnul Dragnea ar putea sa recite ce.

Gigi Becali: Traian Basescu suna personal ca sa fiu persecutat in puscarie... L-am sponsorizat cu 10 mii de euro pe tatal lui Maior/ Reactii Maior: Nu am luat niciodata bani/ Basescu: Il chem in judecata

Gigi Becali a declarat joi seara la Romania TV ca SRI a ordonat arestarea sa si ca Traian Basescu a facut presiuni ca el sa nu faca puscarie la misto. A venit seful Jandarmeriei din Constanta si mi-a zis: Basescu da personal telefon, ca nu vrea sa faci puscarie usoara. Seful de la Jilava mi-a zis la fel, a declarat Becali. Intervenit telefonic in emisiune, Traian Basescu a negat cele afirmate de Becali si a spus ca-l va da in judecata . Becali a mai declarat si ca l-a sponsorizat cu 10 mii de euro pe tatal lui George Maior si ca a vrut apoi sa se intalneasca cu acesta si sa-i ceara ajutorul ca sa nu intre in puscarie. Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, afirma ca nu a luat bani 'de la nimeni niciodata'.

Exces de putere: Detalii halucinante in cazul mortii sponsorului lui Traian Basescu

Oana Zamfir a prezentat, la Exces de putere, de la Antena 3, noi dezvaluiri in legatura cu moartea suspecta a afaceristului Florian Anghelescu, sponsorul lui Traian Basescu in campanie, in martie.

Traian Basescu, despre posibilitatea izbucnirii unui conflict: Romania nu este pregatita sa fie un partener al aliatilor sai intr-un conflict cu Coreea, nu avem mijloace (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit intr-o interventie telefonica in emisiunea Se intampla acum despre posibilitatea unui conflict militar care sa porneasca in urma actiunilor.

Veste groaznica pentru Traian Basescu primita astazi din partea procurorilor

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) au decis, miercuri, redeschiderea urmaririi penale in dosarul Flora, in care fostul presedinte Traian Basescu este.

Instanta suprema a decis redeschiderea dosarului Flora, in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de retrocedarea ilegala a unui teren

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, redeschiderea dosarului Flora, in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat ca ar fi retrocedat ilegal un teren din Capitala.

Raluca Turcan: PSD, ALDE si Traian Basescu si-au dat mana pentru modificarea legii gratierii

Presedintele interimar al PNL,Raluca Turcan, sustine caPSD,ALDEsi fostul sef al statului Traian Basescu si-au dat mana pentru modificarea legii gratierii, astfel.

SHOW TOTAL facut de Traian Basescu la dezbaterile pe legea gratierii: Poate am o sensibilitate pentru femei, e cunoscuta

Marti, au avut loc in Comisia Juridica a Senatului dezbaterile privind proiectul legii gratierii. La acestea au participat si fostul presedinte, Traian Basescu, care a venit pentru a isi sustine.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )