Libnet.ro
UNICEF

01:05

Record de fonduri militare pentru Israel, din partea Statelor Unite. Cat primesc israelienii pentru urmatorii 10 ani

Antena3 Antena3,
Record de fonduri militare pentru Israel, din partea Statelor Unite. Cat primesc israelienii pentru urmatorii 10 ani

Statele Unite si Israelul au ajuns la un acord privind un nou pachet de asistenta militara americana pe 10 ani, care va fi semnat miercuri la Washington, a anuntat Departamentul de Stat al SUA. Un comunicat al. continuă pe Antena3

A inceput scoala, dar fara manuale pentru elevii din clasa a IV-a (VIDEO)

Incepe scoala, dar fara manuale pentru elevii din clasa a IV-a! Lipsesc cartile de Limba romana, Matematica, Limba engleza, Stiinte ale naturii, Istorie si Geografie, informeaza B1 TV.

O tanara a acceptat un pahar cu bautura din partea unui strain, dar dupa cateva saptamani a primit un mesaj nepoliticos (FOTO)

Surpriza neplacuta pentru o studenta din Anglia! Tanara a primit un mesaj suspect, la cateva saptamani dupa cei-a fost cumparata o bautura, intr-o seara in care iesise cu.

Alerta pentru bancile din SUA! Economia americanilor, in declin

O analiza a Deutsche Bank aduce vesti sumbre pentru economia Statelor Unite ale Americii. Mai exact, se pare ca marjele de profit ale corporatiilor americane, precum si productivitatea muncitorilor, au atins un.

intrebarea naiva a lui Adrian Nastase: I se va deschide presedintelui Hollande dosar pentru accident din culpa?

Unul dintre motociclilsti din coloana oficiala care il insotea pe presedintele francez Francois Hollande in deplasare s-a dezechilibrat si a cazut, iar presa a mustit dupa acest.

Comemorare cu scandal pentru victimele din Colectiv: Unul dintre supravietuitori a cerut comision pentru organizarea unui concert caritabil (VIDEO)

Comemorarea victimelor din Colectiv, sub semnul scandalului. La aproape un an dupa tragicul eveniment in care au pierit 64 de oameni, supravietuitorii se lupta pentru intaietate. Victimele s-au.

Trei zile au mai ramas pentru romanii din afara tarii sa se inscrie in Registrul electoral

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat astazi ca au mai ramas doar trei zile pana la incheierea perioadei de inscriere a romanilor din strainatate in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Votul in diaspora: Au mai ramas trei zile pentru romanii din afara tarii sa se inscrie in Registrul electoral/ AEP: peste 9100 cereri de inscriere pana luni

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat luni ca au mai ramas doar trei zile pana la incheierea perioadei de inscriere a romanilor din strainatate in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, pana la data de 12 septembrie 2016, au fost validate 9. 116 cereri de inscriere. Dintre acestea, 6. 673 mentioneaza optiunea pentru votul prin corespondenta, iar 2. 443 pentru votul in sectiile de votare.

MAE, anunt important pentru romanii din strainatate. Mai au la dispozitie doar cinci zile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reaminteste ca au mai ramas doar 5 zile pana la incheierea perioadei de inscriere in Registrul electoral a cetatenilor romani din strainatate,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )