Libnet.ro
UNICEF

01:05

Record de viteza pe cea mai circulata sosea a Romaniei: 1 km pe ora

România Liberă România Liberă,
Record de viteza pe cea mai circulata sosea a Romaniei: 1 km pe ora

O companie abonata la contracte pe bani publici s-a angajat sa reabiliteze cativa zeci de metri de sosea in doua luni. Asta si pentru ca autoritatile romane nu le-au cerut sa lucreze si la sfarsit de saptamana. Din motive financiare, dar pe nervii soferilor blocati in coloane de mai multi kilometri. continuă pe România Liberă

Clujul are cea mai mare sala polivalenta din Romania

Lucrarile de constructie la cea mai mare Sala Polivalenta din Romania, cea din Cluj-Napoca, au fost finalizate si mai urmeaza doar executarea finisajelor.

Dinamo are cea mai buna academie de fotbal

Federatia Romana de Fotbal a desemnat Centrul de copii si junior al lui DInamo cea mai buna academie de fotbal. Centrul va participa la un turneu organizat de FIFA si UEFA la Budapesta, la mijlocul lunii septembrie.

ASUS X99 Deluxe, cea mai performanta placa de baza a producatorului

O imagine a lui ASUS X99 Deluxe a aparut recent pe internet, chiar inainte de lansarea platformei ce ar trebui sa aiba loc pe data de 29 august. Spun, ar trebui sa aiba loc, pentru ca nu este o informatie oficiala data de lansare a noii platforme high-end de la Intel. ASUS X99 Deluxe poate fi considerata momentan cea mai performanta placa de baza a producatorului, avand suport pentru cele mai puternice, si scumpe, procesoare Intel, precum si pentru noul [].

Victor Ponta a vizitat la Mangalia cea mai mare nava pentru transportul autovehiculelor construita in Europa

Premierul Victor Ponta a vizitat marti cea mai mare nava pentru transportul autovehiculelor construita in Europa pana in prezent, aceasta fiind realizata la Santierul Naval Daewoo Mangalia si destinata unei firme din Norvegia.

Amazon cumpara Twitch, cea mai populara platforma de streaming pentru jocurile video

Tranzactia dintre Amazon si Twitch se va face pentru 970 de milioane de dolari, anunta Techcrunch. Cea mai populara platforma de streaming pentru jocurile video a fost legata in trecut si de Google, insa.

Fetele de la Amadeus au inaugurat cea mai moderna pista aviatica din Romania!

Frumoasele artiste din trupa Amadeus au inaugurat cea mai moderna pista din Romania, a aeroportului International Iasi, printr-un concert cu totul inedit.

Peste 20.000 de oameni au participat la Cea mai mare ora de sport

In perioada iunie august 2014, Dolce Sport in parteneriat cu SmartAtletic si GetFit, a organizat a patra editie a evenimentului de masa Cea mai mare ora de sport la Bucuresti, Brasov si Mamaia, precum si crosul caritabil de la Brasov pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer.

Cea mai blanoasa oaie din lume. Uite cum arata animalul care nu s-a lasat tuns timp de sase ani

Doi fermieri din Tasmania, Australia, sustin ca au gasit cea mai blanoasa ovina din lume, scrie The Independent. Berbecul, pe nume Shaun, dupa personajul animat din Wallace si Gromit, are sase ani si nu a fost.

Amazon.com face cea mai mare achizitie din istoria sa: 970 milioane dolari pentru site-ul de jocuri video live Twitch

Gigantul Amazon. com a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 970 milioane dolari pentru compania de live stream gaming Twitch. Informatia a surprins multa lume, mai ales ca se spunea acum cateva luni ca Twitch este in discutii avansate cu Google. Pe Twitch intra zilnic in medie 7 milioane de vizitatori unici, multi dintre ei urmarindu-i pe altii cum joaca.

Cea mai scumpa sticla de sampanie contine foite de aur si este decorata cu diamante. Pretul este AMETITOR!

Cea mai scumpa sticla de sampanie din lume, care apartine marcii italiene LOro di Bacco, contine foite de aur de 24 de karate in interior si este decorata cu diamante. Pretul sau este unul exorbitant: nici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )