Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se redeschid restaurantele, teatrele si cinematografele din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Se redeschid restaurantele, teatrele si cinematografele din Bucuresti

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anuntat ca in cadrul Comitetului Municipiului Bucuresti pe. continuă pe România Liberă

DE LUNI Se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele si salile de jocuri din Bucuresti

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) a decis ridicarea mai multor restrictii in Capitala, incepand de luni.

PREFECTUL CAPITALEI: Daca rata infectarilor se mentine sub 3, se redeschid barurile, restaurantele, teatrele si cinematografele

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anuntat astazi ca daca rata infectarilor se mentine sub 3, se redeschid barurile, restaurantele, teatrele si cinematografele.

Se redeschid restaurantele in Capitala! Ce alte restrictii vor mai fi relaxate in Bucuresti

Restaurantele, teatrele si cinematografele din Capitala s-ar putea redeschide daca rata de infectare ramane sub 3. Este anuntul facut de prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Berbeceanu: Daca rata de infectare se mentine, se deschid restaurantele, barurile, cinematografele

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anuntat ca, daca scaderea ratei infectarilor in Bucuresti .

Se redeschid restaurantele si cafenelele in interior. Informatii de ultima ora

Se redeschid restaurantele si cafenelele in interior. Sunt informatii de ultima ora de laComitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta. Se redeschid restaurantele, barurile, teatrele, salile de jocuri si cafenelele. Ministerul Sanatatii a recomandat sa nu fie deschise Se redeschid restaurantele si cafenelele in interior. Este anuntul zilei. CMSU, intrunit in sedinta vineri, la orele 13:00, .

Restaurantele, salile de spectacol si cinema din Bucuresti se redeschid de luni. Nicusor Dan: Conditia e ca indicele sa ramana sub 3

Restaurantele, salile de spectacole si cinema din Bucuresti se redeschid la interior incepand de luni, dupa ce rata de infectare a scazut sub 3 cazuri la mia de locuitori, incidenta raportata in ultimele trei zile. Decizia a fost luata de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta.

Prefectul Capitalei: Vestile bune sunt ca si astazi suntem sub pragul de 3 cazuri la mie. Supraveghem rata de incidenta a infectarilor cu coronavirus Ce restrictii ar putea fi relaxate in Bucuresti(VIDEO)

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, spune ca si joi rata incidentei cazurilor de infectare cu coronavirus s-ar mentine sub trei la mia de locuitori, iar in aceste conditii, daca tendita se va pastra si in.

Restrictiile care dispar din Bucuresti. Ce trebuie sa afle acum milioane de romani

Vesti bune pentru locuitorii Capitalei. in contextul in care Bucurestiul intra in scenariul galben incepand din 25 ianuarie, mai multe restrictii vor fi ridicate. Restrictiile care dispar din Bucuresti Mai exact, dupa ce rata infectarilor cu noul coronavirus a coborat sub 3 la mia de locuitori, incepand de luni, restaurantele si barurile se vor redeschide .

Prefectul Capitalei, despre relaxarea restrictiilor: Va intra in vigoare de sambata de la ora 00.00 daca rata de incidenta ramane sub 3 Scolile mai au timp sa se pregateasca pentru scenariul galben

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anuntat miercuri seara ca daca rata cazurilor de COVID-19 ramane sub 3 la mia de locuitori vor fi relaxate o parte dintre restrictii, cu intrare in vigoare de sambata de la ora 00. Carantina de noapte nu va fi ridicata. La fel, magazinele se vor inchide la ora 21.

Prefectul Capitalei anunta posibile relaxari ale restrictiilor daca rata de infectare se mentine sub 3 in urmatoarele 48 de ore

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anuntat miercuri ca, daca rata cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori se va mentine sub 3 in urmatoarele 48 de ore, va convoca Comitetul pentru Situatii de Urgenta pentru a decide relaxarea unor restrictii, de exemplu redeschiderea partiala a cinematografelor si restaurantelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )