Libnet.ro
UNICEF

17:16

Restrictiile care dispar din Bucuresti. Ce trebuie sa afle acum milioane de romani

Playtech Playtech,
Restrictiile care dispar din Bucuresti. Ce trebuie sa afle acum milioane de romani

Vesti bune pentru locuitorii Capitalei. in contextul in care Bucurestiul intra in scenariul galben incepand din 25 ianuarie, mai multe restrictii vor fi ridicate. Restrictiile care dispar din Bucuresti Mai exact, dupa ce rata infectarilor cu noul coronavirus a coborat sub 3 la mia de locuitori, incepand de luni, restaurantele si barurile se vor redeschide . continuă pe Playtech

Nicusor Dan, despre lipsa caldurii din Bucuresti: Sunt tari europene in care e o normalitate sa ai 19 grade

Nicusor Dan a venit cu informatii noi referitoare la lipsa apei calde si a caldurii. Dupa ce acesta a promis o Capitala cu caldura, momentul in care afirmatiile i-au fost infirmate a venit. O cincime din blocurile din Bucuresti se confrunta cu o situatie grea, astfel ca oamenii trebuie sa faca frigul in apartamente. Motivele .

Restaurantele, salile de spectacol si cinema din Bucuresti se redeschid de luni. Nicusor Dan: Conditia e ca indicele sa ramana sub 3

Restaurantele, salile de spectacole si cinema din Bucuresti se redeschid la interior incepand de luni, dupa ce rata de infectare a scazut sub 3 cazuri la mia de locuitori, incidenta raportata in ultimele trei zile. Decizia a fost luata de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta.

Petrecere, in plina pandemie, intr-un local din Bucuresti. Au fost date 17 amenzi, iar pe numele organizatorului a fost deschis dosar penal

O petrecere organizatain plina pandemie intr-un local din Bucuresti a fost oprita de oamenii legii. Politistii din Capitala au descins la o petrecere care se desfasura intr-un local si la care.

Poluarea din Bucuresti, din nou la cote record marti seara: Locuitorii din mai multe zone ale Capitalei au fost afectati

Poluarea din Bucuresti a atins din nou cote alarmante, marti seara, atunci cand Platforma pentru masurarea calitatii aerului din Capitala, Aerlive. ro, a inregistrat un nivel foarte ridicat al poluarii.

Elvetia introduce noi restrictii: Calatorii care sosesc din zece state vor fi plasati in carantina

Elvetia anunta noi restrictii de circulatie pentru calatorii care provin din sudul Frantei. Acestia vor fi plasati in carantina, incepand din luna februarie, daca ssosesc din regiunea.

Biden va prelungi restrictiile de calatorie pentru persoanele care vin din Europe si Brazilia

Joe Biden intentioneaza sa prelungeasca rapid restrictiile de calatorie pentru majoritatea persoanelor venite din Europa si Brazilia, dupa ce Donald Trump a decis sa le ridice incepand cu 26 ianuarie, a declarat un purtator de cuvant al lui Biden, potrivit Reuters.

EXCLUSIV Se pot vaccina impotriva COVID-19 pacientii care au astm bronsic? Explicatia unui renumit medic din Romania: Trebuie sa ramana in centrul de imunizare mai mult decat ceilalti

Pacientii care au astm bronsic se pot vaccina fara probleme impotriva noului coronavirus, avand in vedere ca nu exista contraindicatii in acest sens, a explicat pentru b1. ro medicul Gindrovel.

Cine sunt copiii lui Joe Biden, din mariajele de pana acum

Pe tot parcursul campaniei sale electorale, Joe Biden a pus accentul pe familie. Pe povestea de dragoste cu Jill Biden, actuala sa sotie, relatia apropiata pe care o are cu copiii si nepotii sai, dar si pe tragedia in care si-a pierdut prima sotie si 2 dintre copii.

Care sunt motivele pentru care 1 din 5 romani este decis acum sa nu se vaccineze impotriva COVID-19? Influencerii vaccinarii in Romania - studiu IRES

Perceptia romanilor asupra vaccinarii si a vaccinului anti-COVID s-a imbunatatit, arata un sondaj IRES. Potrivit acestuia, 4 din 10 romani declara ca se vor vaccina impotriva COVID-19, dar 1 din 5 este decis sa nu se vaccineze.

Se redeschid restaurantele, teatrele si cinematografele din Bucuresti

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anuntat ca in cadrul Comitetului Municipiului Bucuresti pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )