Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum sa faci poze mai bune cu iPhone 6s, dar si cu oricare alt smartphone

Adevărul Adevărul,
Cum sa faci poze mai bune cu iPhone 6s, dar si cu oricare alt smartphone

IPhone 6s are o camera mai buna decat modelul de anul trecut, are 12 megapixeli si filmeaza 4K, dar daca nu tii cont de cateva sfaturi simple, tot nu vei face poze mai bune. continuă pe Adevărul

Care este mai rapid? iPhone 6S Plus vs Galaxy Note 5

Desi a trecut mai bine de o saptamana de la lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, in continuare vedem clipuri comparative cu noile aparate. Unele dintre cele mai performante smartphone-uri la ora actuala sunt iPhone 6S Plus si Galaxy Note 5, iar daca planuiti sa vi-l luati pe cel mai rapid dintre ele, clipul [] Care este mai rapid? iPhone 6S Plus vs Galaxy Note 5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce telefon are camera mai buna: iPhone 6S, Galaxy S6 si iPhone 6 Plus

Una dintre principalele imbunatatiri ale celui mai nou model de smartphone de la Apple, iPhone 6s, este camera, scrie Business Insider, citat de zf. ro. IPhone 6S vine cu o camera de 12 megapixeli,.

Cat costa iPhone 6s in Romania: cel mai ieftin si cel mai scump, in functie de operator

Daca vrei sa stii la ce pret cumperi iPhone 6s in Romania, acum avem costul pentru fiecare operator. Totusi, nu-i deloc ieftin.

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: la Telekom e cea mai buna oferta

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania sunt acum oficiale, odata ce operatorii Orange, Vodafone si Telekom au dat drumul precomenzilor care vor fi onorate pe 9 octombrie. iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt cele mai dorite smartphone-uri din lume in acest moment. Ele vor ajunge in Romania pe 9 octombrie, iar [] Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: la Telekom e cea mai buna oferta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt preturile iPhone 6s si iPhone 6s Plus la Orange, Vodafone si Telekom

Cei care vor sa faca pre-comenzi pentru noile produse Apple, iPhone 6s si iPhone 6s Plus, pot face acest lucru incepand de vineri, 2 octombrie, iar cei trei mari operatori au prezentat si preturile. La Orange, iPhone 6s se vinde de la 299 de euro, iar iPhone 6s Plus de la 398 euro, impreuna cu un abonament lunar de 42 euro timp de 2 ani. La Vodafone, iPhone 6s se vinde de la 0 euro, iar iPhone 6s Plus de la 99 de euro impreuna cu un abonament lunar de 89 de euro pe 2 ani. La Telekom, iPhone 6s se vinde de la 1399 lei, iar iPhone 6s Plus varianta de 64 GB) la un pret de 2199 lei, impreuna cu un abonament lunar de 39,95 euro pe 2 ani. Vezi in articol si cat costa 'la liber' cele doua terminale Apple vandute de cei trei operatori mobili.

Cat costa iPhone 6S si iPhone 6S Plus la operatori

Orange, Vodafone si Telekom Romania au introdus pe site-uri posibilitatea de a precomanda cele mai noi telefoane Apple, iPhone 6S si iPhone 6S Plus. La liber, terminalul poate fi achizitionat cu preturi pornind de la peste 700 de euro.

iPhone 6S are o problema serioase: se inchide cand ti-e lumea mai draga

Apple a vandut deja cateva de milioane de telefoane iPhone 6S si iPhone 6S si se pare ca unele dintre acelea au o problema serioasa. Anul trecut, cei de la Apple s-au trezit cu un scandal de proportii dupa lansarea comerciala a iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Pe Reddit, un utilizator s-a plans ca [] iPhone 6S are o problema serioase: se inchide cand ti-e lumea mai draga Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un inventator despre care lumea a si uitat ca exista crede ca iPhone 6s e plictisitor

IPhone nu este, desigur, primul telefon al omenirii. Omul care a folosit primul telefon mobil crede insa ca iPhone 6s este prea putin interesant.

Omul care a inventat mobilul crede ca iPhone 6s este plictisitor

Telefonul mobil a inceput sa ne schimbe vietile radical in urma cu aproape 20 de ani. Totusi, primul prototip dateaza din anii 70 si ii apartine lui Martin Cooper, pe vremea aceea manager general la Motorola Communications Systems Division. Telefonul mobil a fost vazut cu scepticism de oamenii obisnuiti. Cooper isi aminteste ca a testat [] Omul care a inventat mobilul crede ca iPhone 6s este plictisitor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune afaceri din Galati

Cea mai buna afacere din Galati este o companie de distribuire a materialelor de constructii, care a inregistrat un profit brut de 59 milioane lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )