Libnet.ro
UNICEF

19:46

Concurs National de Astrofotografie, la Targoviste. Cele mai bune lucrari vor fi prezentate la Curtea Domneasca

Adevărul Adevărul,
Concurs National de Astrofotografie, la Targoviste. Cele mai bune lucrari vor fi prezentate la Curtea Domneasca

Societatea Astronomica Romana de Meteori organizeaza si in aceasta toamna ASTROFOTO 2015, eveniment desfasurat anul acesta sub egida Anului International al Luminii. continuă pe Adevărul

Cele mai bune afaceri din Galati

Cea mai buna afacere din Galati este o companie de distribuire a materialelor de constructii, care a inregistrat un profit brut de 59 milioane lei.

Cele mai bune neveste ale zodiacului

In spatele unui barbat puternic, se afla o femeie puternica. Asa zice un celebru dicton. Ca sa fii sigur ca femeia de langa tine iti va sta alaturi o viata, afla-i semnul zodiacal. Apoi consulta ce au de spus.

Cum sa faci poze mai bune cu iPhone 6s, dar si cu oricare alt smartphone

IPhone 6s are o camera mai buna decat modelul de anul trecut, are 12 megapixeli si filmeaza 4K, dar daca nu tii cont de cateva sfaturi simple, tot nu vei face poze mai bune.

Tara in care masturbarea este pedepsita cu decapitarea. Top 10 cele mai ciudate legi sexuale din lume

Cetatenii Stetelor Unite ale Americii au garantate nenumarate libertati, insa in materie de sex au cele mai ciudate legi. Cele mai aspre pedepse, care merg pana la decapitare, sunt intalnite in lumea araba.

Premiile Scopus: Performantele cercetatorilor romani au adus la Timisoara unul dintre cele mai mari evenimente de profil din lume

Trei institutii academice si trei jurnale stiintifice din Romania au fost nominalizate la Premiile Scopus, unul dintre cele mai importante evenimente de recunoastere a cercetarii din lume, care sunt organizate de Elsevier pentru prima data in Romania,gratie cresterii performantelor in domeniul cercetarii din ultimii zece ani.

Olanda a inaugurat DeltaFlume, un dispozitiv care creeaza cele mai mari valuri artificiale din lume

Olanda a inaugurat luni DeltaFlume, un dispozitiv capabil sa creeze cele mai mari valuri artificiale din lume, al carui scop va fi sa testeze, in conditii simlare celor din natura, cat de solide sunt diferite tipuri de diguri si alte forme de protectie impotriva furtunilor, anunta AFP. Vom putea testa ce se intampla in timp ce valuri imense ne lovesc digurile, a declarat ministrul olandez al Infrastructurii, Melanie Schultz van Haegen. Jumatate din populatia tarii locuieste in jone aflate sub nivelul marii, astfel ca Olanda a fost mereu cu un pas inainte in ceea ce priveste dispozitivele de protectie impotriva cresterii nivelului marii si a furtunilor.

Cele mai sangeroase bombardamente accidentale. Medici fara Frontiere denunta o crima de razboi la Kunduz, dupa un raid al armatei americane

Cele mai sangeroase bombardamente accidentale. Cel putin 22 persoane au murit, iar alte 37 au fost ranite dupa ce aviatia militara americana a bombardat din greseala, sambata dimineata, un spital din orasul afgan Kunduz administrat de organizatia umanitara Medici fara Frontiere. Cele 22 persoane decedate sunt 12 angajati medicali si zece pacienti.

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, ocupand pentru al treilea an consecutiv primele doua pozitii intr-un clasament realizat anual de compania de consultanta Interbrand pentru primele 100 de.

Top 5 cele mai murdare locuri din casa

Germenii sunt peste tot: pe bara din autobuz, pe maini, pe talpile pantofilor sau chiar in masina, scrie ziarulring. ro. Cele mai multe dintre aceste bacterii, virusuri si alte microorganisme nu ne fac nici un rau,.

Oferta de munca. Unde te poti angaja in aceasta saptamana si care sunt domeniile cu cele mai multe slujbe pentru someri

Peste 500 de locuri de munca vacante sunt inregistrate in evidenta AJOFM Calarasi in aceasta saptamana. Somerii care doresc sa se angajeze au de unde alege, cele mai multe slujbe fiind in domeniul confectiilor textile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )