Libnet.ro
UNICEF

20:45

Regizorul Alexandru Solomon, la Adevarul Live, de la ora 15.00, vorbeste despre film si drepturile omului

Adevărul Adevărul,
Regizorul Alexandru Solomon, la Adevarul Live, de la ora 15.00, vorbeste despre film si drepturile omului

Festivalul One World Romania 2016 isi incepe cea de-a noua editie luni, 21 martie, cu proiectii in cinematografe si evenimentul de deschidere de la MNAC. in direct, in studioul Adevarul Live, de la ora 15. 00, regizorul Alexandru Solomon, director al festivalului, vorbeste despre editia din acest an. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13:00: Satra B.E.N.Z., despre fenomenul trap din Romania

Interviu Satra B. Lu-K Beats, Killa Fonic, Super ED, NOSFE si Keed, sau mai pe scurt Satra B. , vin la Adevarul Live de la ora 13:00 pentru a discuta despre fenomenul trap din Romania, pentru a-si exprima parerile despre rapul romanesc, dar si pentru a-si defini planurile de viitor.

Adevarul Live, ora 12.00: Ionut Stroe, despre strategia PNL de invinge PSD in Bucuresti. Ce rol va juca Traian Basescu

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, vorbeste, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre alegerile pentru Primaria Capitalei, unde exista pericolul ca partidele de dreapta sa-si imparta voturile, iar PSD sa iasa castigator. E posibila o alianta cu Traian Basescu? Poarta PNL negocieri cu Nicusor Dan? Iata doar doua intrebari la care va raspunde Ionut Stroe.

Adevarul Live, ora 15.00: reguli de diversificare la bebelusi. Cand le putem da carne copiilor?

Reguli de diversificare la bebelusi. Un bebelus in varsta de numai 7 luni se afla internat la Spitalul Marie Curie din Capitala, dupa ce a fost hranit cu sarmale. Este bine sa le dam bebelusilor carne? De la ce varsta? La toate aceste intrebari ne raspund prof. dr. Liviu-Laurentiu Pop, directorul departamentului de Pediatrie din cadrul UMF Victor Babes din Timisoara, si prof. dr. Marin Burlea, presedintele Societatii Romane de Pediatrie.

Actorul Eduard Adam, sarbatorit la 40 de ani intr-un spectacol cu Dan Puric si Mircea Albulescu, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Actorul Eduard Adam implineste astazi 40 de ani, iar cu acest prilej, in aceasta seara, de la ora 20. 00, la Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Balcescu va avea loc spectacolul aniversar Suflet de Adam la 40 de ani.

Adevarul Live: Monica Macovei, despre cata putere a primit SRI din partea Guvernului: SRI nu devine organ de cercetare penala, ci devine suport tehnic

Monica Macovei este invitata la Adevarul Live, pentru a discuta despre rolul pe care il va juca SRI in lupta anticoruptie, odata cu noile atributii.

Ora 11:00: CSAT se reuneste intr-o sedinta ce are ca tema migratia si taierile ilegale din fondul forestier

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste marti, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea zi figurand chestiuni legate de fenomenul migratiei ilegale si masurile privind taierile ilegale din fondul forestier national. Sedinta CSAT va incepe la ora 11:00 si este reuniunea semestriala a Consiliului.

Liviu Dragnea vine la Buzau ca sa decida candidatul PSD pentru primaria municipiului

Social-democratii buzoieni il asteapta astazi pe presedintele Liviu Dragnea, invitat sa participe la sedinta Comitetului Executiv al organizatiei, in cadrul careia ar urma sa fie desemnat candidatul pentru Primaria Buzau. intalnirea cu membrii PSD este programata in sala Consiliului Judetean, dupa ora 15.

Dacian Ciolos, in plenul Camerei Deputatilor: Nu vad cum criteriile in desemnarea prefectilor intra in categoria problemelor de interes major. Numirea si eliberarea din functie a prefectilor sunt de competenta exclusiva a guvernului

Premierul Dacian Ciolos participa luni la Ora prim-ministrului, de la ora 16. 00, in plenul Camerei Deputatilor, tema dezbaterilor fiind Criteriile in desemnarea noilor prefecti, la solicitarea grupului parlamentar ALDE.

Reguli de diversificare la bebelusi. Cand le putem da carne copiilor? Dezbatere Adevarul Live

Cazul copilului Sarmaluta, un bebelus de doar 7 luni hranit cu sarmale de catre parintii sai, dar si o declaratie a medicului curant prof. Balgradean, de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, unde micutul a fost internat, a determinat discutii aprinse in mediul virtual despre oportunitatea consumului de carne in cazul celor mici si regulile de diversificare la bebelusi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )