Libnet.ro
UNICEF

08:45

Se reiau angajarile la stat. Care este oferta

Antena3 Antena3,
Se reiau angajarile la stat. Care este oferta

Se reiau angajarile la stat. Care este oferta. continuă pe Antena3

Procesul presedintelui suspendat al CJ Arad, AMANAT. Care este motivul

Procesul in care presedintele suspendat al CJ Arad, Nicolae Iotcu, este cercetat pentru coruptie, a fost amanat, luni, de Tribunalul Timis, pentru data de 5 octombrie.

Un nou termen in dosarul ANRP, in care este judecata Alina Bica

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, vineri, un nou termen in dosarul in care fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, este judecata pentru coruptie, in dosarul ANRP.

De ce temele fac mai mult rau decat bine si care este greseala parintilor in relatia cu profesorii

Cartea Mitul temei pentru acasa, semnata de renumitul psiholog american Alfie Kohn, a fost lansata recent si in Romania, la editura Multimedia Est Publishing. In volumul amintit, autorul atrage atentia asupra efectelor negative pe care le.

Actorul care l-a interpretat pe Eddard Stark in Urzeala Tronurilor, in culmea fericirii. Care este motivul

Actorul englez Sean Bean, care l-a interpretat pe Eddard Stark in Urzeala Tronurilor, a devenit bunic. Una dintre fiicele lui, Molly, a nascut un fiu, potrivit presei britanice.

Gheorghe Iancu, fostul Avocat al Poporului: Victor Ponta nu poate fi suspendat din functie de Klaus Iohannis pentru ca faptele de care este acuzat premierul nu au fost comise in perioada mandatului sau

Gheorghe Iancu, fostul Avocat al Poporului, a precizat ca premierul Victor Ponta, care a fost trimis in judecata pentru faptele savarsite in calitate de avocat, nu poate fi suspendat din functie de presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2395 seconds )