Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gheorghe Iancu, fostul Avocat al Poporului: Victor Ponta nu poate fi suspendat din functie de Klaus Iohannis pentru ca faptele de care este acuzat premierul nu au fost comise in perioada mandatului sau

B1 B1,
Gheorghe Iancu, fostul Avocat al Poporului: Victor Ponta nu poate fi suspendat din functie de Klaus Iohannis pentru ca faptele de care este acuzat premierul nu au fost comise in perioada mandatului sau

Gheorghe Iancu, fostul Avocat al Poporului, a precizat ca premierul Victor Ponta, care a fost trimis in judecata pentru faptele savarsite in calitate de avocat, nu poate fi suspendat din functie de presedintele. continuă pe B1

Victor Ponta, trimis in judecata de DNA in dosarul Turceni - Rovinari alaturi de Dan Sova

DNA l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul privind contractele de consultanta de la Turceni si Rovinari. DNA il acuza pe premierul Ponta de trei infractiuni: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor. In acelasi dosar, DNA i-a mai trimis in judecata alaturi de Ponta pe Dan Sova, Laurentiu Ciurel seful Complexului Oltenia) si alti doi directori de la complexul energetic. DNA a facut anuntul in timp ce premierul se afla in sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni. Reamintim ca, potrivit Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda pe premier la trimiterea in judecata decat pentru fapte comise in timpul mandatului de prim-ministru, ceea ce nu este cazul: in acest dosar, premierul Ponta a fost trimis in judecata de DNA pentru fapte comise ca avocat, inainte de a fi fost numit premierVezi atasat Rechizitoriul DNA.

Procesul lui Victor Ponta. Rechizitoriul DNA: inscrisurile depuse de Ponta sunt copia fidela, literalmente, inclusiv in privinta greselilor de ortografie dupa alte rapoarte

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe Victor Ponta, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat Ponta Victor-Viorel, in prezent prim-ministru, fiind acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor.

Victor Ponta, la DNA pentru a depune documente legate de dosarul sau

Premierul Victor Ponta a mers marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, fara a fi citat, pentru a depune niste documente legate de dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat, anunta Digi24. Potrivit sursei citate, vizita premierului la DNA a durat in jur de 5-10 minute.

Victor Ponta, la DNA

Victor Ponta s-a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul DNA, pentru a depune o hotarare a Curtii Europene de Justitie care se refera la un caz din Bulgaria similar cu al sau, respectiv la plati incasate de un avocat fara a fi prestat servicii juridice in contul acelor plati.

Victor Ponta, la DNA

Victor Ponta s-a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul DNA, pentru a depune o hotarare a Curtii Europene de Justitie care se refera la un caz din Bulgaria similar cu al sau, respectiv la plati incasate de un avocat fara a fi prestat servicii juridice in contul acelor plati.

Gheorghe Ialomitianu (PNL): Victor Ponta nu a scapat Romania de datorii, ci a contractat noi si noi imprumuturi

Deputatul liberal Gheorghe Ialomitianu a afirmat miercuri ca premierul Victor Ponta a mintit cand a spus ca Romania a scapat de datorii. Mai mult de atat, acesta a mai spus ca Romania a contractat si alte.

Liviu Dragnea, la B1 TV: N-am vorbit azi cu Victor Ponta/Daca premerul isi da demisia, vom lua o decizie in Coalitie/ Nu vrem sa riscam insa pierderea guvernarii/ Oprea poate fi un premier bun, dar nu al unui guvern PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este invitatul lui Catalin Striblea in aceste momente la B1 TV. Dragnea spune ca nu a vorbit azi cu Victor Ponta, ca o decizie in partid in privinta trimiterii in judecata a premierului se va lua dupa consultari atente pentru a nu risca iesirea partidului de la guvernare. O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila in sensul ca nu avem nicio garanatie ca presedintele Iohannis va nominaliza o persoana de la PSD. Voi avea o discutii si cu Victor Ponta si cu Guvernul. Nu sunt semne ca partidul nu l-ar sustine in continuare, a declarat Dragnea.

Elena Udrea: Victor Ponta a ajuns, pe mana lui, sa nu mai aiba nicio autoritate ca premier. Nu mai poate spera sa ramana in functie

Elena Udrea a scris vineri, pe pagina persoanala de Facebook, ca premierul Victor Ponta a ajuns sa nu mai aiba nicio autoritate ca prim-ministru si, prin urmare, acesta nu poate spera sa ramana in.

Liviu Dragnea: O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila. Nu vrem sa riscam ca PSD sa iasa de la guvernare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a vorbit joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta in dosarul Turceni. Liderul social-democrat.

De ce nu poate presedintele Klaus Iohannis sa-l suspende pe premierul Victor Ponta

Astazi DNA a trimis in judecata dosarul Turceni-Rovinari, dosar penal in care premierul Romaniei, Victor Ponta, este acuzat de fals in inscrisuri, spalare de bani si complicitate la evaziune fiscala pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )