Libnet.ro
UNICEF

15:31

Un nou termen in dosarul ANRP, in care este judecata Alina Bica

România Liberă România Liberă,
Un nou termen in dosarul ANRP, in care este judecata Alina Bica

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, vineri, un nou termen in dosarul in care fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, este judecata pentru coruptie, in dosarul ANRP. continuă pe România Liberă

Alina Bica, asteptata la inalta Curte in dosarul ANRP in care este judecata

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie dezbat vineri un nou termen in dosarul ANRP, in care fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, este judecata pentru fapte de coruptie in legatura cu supraevaluarea unor despagubiri.

Nou termen in dosarul in care tortionarul Ion Ficior este acuzat de crime impotriva umanitatii

Curtea de Apel Bucuresti judeca, marti, un nou termen in dosarul in care tortionarul Ion Ficior a fost trimis in judecata pentru crima impotriva umanitatii. in cazul in care va fi gasit vinovat, acesta poate fi condamnat la inchisoare pe viata.

Magistratii au dat un nou termen pentru Marian Vanghelie. Acelasi personaj de incurca in denunturi!

10 - Magistratii au dat un nou termen pentru Marian Vanghelie. Acesta va merge din nou la Tribunalul Bucuresti pe data de 6 octombrie, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita.

Alina Bica, la Inalta Curte in dosarul ANRP

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, vineri, un nou termen in dosarul in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica este judecata pentru coruptie in dosarul ANRP.

Fostul primar al Timisoarei, din nou la DNA. Gheorghe Ciuhandu este audiat in dosarul finantarii Poli Timisoara

Fostul primar al Timisoarei Gheorghe Ciuhandu este audiat, miercuri, la DNA Timisoara, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de alte persoane, pentru finantarea de catre Consiliul Local a echipei de.

PSD Cluj: Dosarul lui Ponta este o chestiune politica

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat ca premierul Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze dupa ce a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, in cazul sau fiind vorba mai mult de o chestiune politica decat de una juridica.

Gheorghe Iancu, fostul Avocat al Poporului: Victor Ponta nu poate fi suspendat din functie de Klaus Iohannis pentru ca faptele de care este acuzat premierul nu au fost comise in perioada mandatului sau

Gheorghe Iancu, fostul Avocat al Poporului, a precizat ca premierul Victor Ponta, care a fost trimis in judecata pentru faptele savarsite in calitate de avocat, nu poate fi suspendat din functie de presedintele.

Actorul care l-a interpretat pe Eddard Stark in Urzeala Tronurilor, in culmea fericirii. Care este motivul

Actorul englez Sean Bean, care l-a interpretat pe Eddard Stark in Urzeala Tronurilor, a devenit bunic. Una dintre fiicele lui, Molly, a nascut un fiu, potrivit presei britanice.

Femeia din Roman care este acuzata ca si-a ucis sotul si apoi l-a transat a fost arestata: Fosta profesoara urmeaza sa fie testata psihologic

Fosta profesoara din Roman care si-a omorat sotul, apoi l-a transat si l-a carat pana in Targu Frumos in trei saci de plastic, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, iar joi vor fi finalizate.

Sfanta Sofia si cele trei fiice ale sale. Care este semnificatia numelui

In fiecare an, la data de 17 septembrie, Biserica Ortodoxa savarseste pomenirea Sfintei Sofia si a celor trei fiice ale sale: mucenitele Pistis, Elpis si Agapis, care au suferit moarte martirica in timpul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )