Libnet.ro
UNICEF

21:00

De ce temele fac mai mult rau decat bine si care este greseala parintilor in relatia cu profesorii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De ce temele fac mai mult rau decat bine si care este greseala parintilor in relatia cu profesorii

Cartea Mitul temei pentru acasa, semnata de renumitul psiholog american Alfie Kohn, a fost lansata recent si in Romania, la editura Multimedia Est Publishing. In volumul amintit, autorul atrage atentia asupra efectelor negative pe care le. continuă pe Wall-Street Ro

Psihologul Alfie Kohn desfiinteaza Mitul temei pentru acasa: de ce temele fac mai mult rau decat bine si care este greseala parintilor in relatia cu profesorii

Cartea Mitul temei pentru acasa, semnata de renumitul psiholog american Alfie Kohn, a fost lansata recent si in Romania, la editura Multimedia Est Publishing. in volumul amintit, autorul atrage atentia asupra efectelor negative pe care le pot avea temele asupra copiilor, atragand atentia parintilor sa intrebe mai des profesorii cum ii ajuta exercitiile pe cei mici, in mod concret, nu doar cum se rezolva acestea.

O mama acuza o educatoare de neglijenta: Fiica mea era mai mult moarta decat vie. Efectiv, daca i-ai fi dat un bobarnac cred ca ar fi cazut din picioare

O mama acuza o educatoare a gradinitei de stat Zana Florilor nr. 197 ca nu se ocupa de copiii pe care ii are in grija. Femeia si-a dus fiica de 2 ani si 10 luni la gradinita pe 14 septembrie, dar a fost.

Dirijorul Vasily Petrenko: Simfonia nr.3 de Enescu este o mare descoperire pentru mine. Te lasa cu mai multe intrebari decat raspunsuri

Vasily Petrenko este unul dintre cei mai tineri si vanati dirijori de pe scena muzicii clasice. Exponent al scolii ruse, cu traditiile si dogmele ei, Petrenko a preluat, de 9 ani deja, conducerea dirijorala a celei mai vechi orchestre filarmonice din Marea Britanie. In aceasta seara a prezentat publicului roman Simfonia nr. 3 a lui George Enescu, intr-o viziune rusa si in interpretarea unei orchestre britanice. Despre lucrare spune ca este, pentru el, o mare descoperire, care te face sa vrei sa iti infingi dintii in ea. Vede in Simfonia nr. 3 o poveste a inceputului de secol XX -- cu idila de inceput de veac, cu tragedia Marelui Razboi si cu toate fantomele sale - insa spune ca i-a ridicat mai multe intrebari decat i-a dat raspunsuri.

Frontex vrea mai mult sprijin din partea UE

Presedintele Agentiei europene pentru protectia frontierelor Frontex), Fabrice Leggeri, a cerut mai mult sprijin din partea Uniunii Europene si a pledat pentru instaurarea unei politici europene frontaliere omogene.

Oltenii stau cel mai mult pe intuneric din cauza penelor de curent

Cei 1,4 milioane de consumatori de energie alimentati de cehii de la CEZ au stat cel mai mult pe intuneric anul trecut din cauza intreruperilor neplanificate in alimentarea cu electricitate, acesta fiind principalul.

Cel mai nou film despre Steve Jobs are mai multa actiune decat ai crede

In primul trailer pentru Steve Jobs, accentul s-a pus foarte mult pe partea de dialog, dar acum intelegem mult mai bine ritmul accelerat al actiunii. Noul film despre viata lui Steve Jobs, cu acelasi nume, urmeaza sa fie lansat in curand. Acesta este regizat de Danny Boyle, iar in rolul fostului CEO Apple il include [] Cel mai nou film despre Steve Jobs are mai multa actiune decat ai crede Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cheltuirea inteleapta a banilor publici, mai mult decat licitatii cu pret mic

Ambasadoarul Olandei la Bucuresti, Stella Ronner-Gruba269;ic, a declarat, astazi, ca gestionarea inteleapta a banilor publici nu presupune doar organizarea licitatiilor cu criteriul pretului cel mai mic, transmit surse din presa.

Bogdan Aurescu: Romania nu poate primi mai mult de 1.785 de refugiati. Asta este limita fizica

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, sambata, ca Romania isi mentine pozitia privind numarul refugiatilor pe care ii poate primi, adaugand ca 1785 este limita fizica, dar ca isi poate imb.

Sfatul Navratilovei pentru Simona Halep: Trebuie sa-si transforme serviciul intr-o arma. E nevoie sa atace mai mult in timpul meciurilor

Una dintre legendele tenisului feminin, de 8 ori castigatoare a Turneului Campioanelor, Martina Navratilova, a avut numai cuvinte de lauda despre Simona Halep, spunand ca jocul romancei este unul in care oamenii.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )