Libnet.ro
UNICEF

18:15

Relu Fenechiu, pe scena, dupa iesirea din inchisoare: Nu mai cer voturi (VIDEO)

B1 B1,
Relu Fenechiu, pe scena, dupa iesirea din inchisoare: Nu mai cer voturi (VIDEO)

Proaspat iesit din inchisoare, Relu Fenechiu si-a facut aparitia la un eveniment public. Fostul liberal a fost prezent duminica la zilele comunei iesene Rediu, localitate condusa de un liberal, unde a. continuă pe B1

Tupeu. Moscova sare in apararea Parcului Tolbuhin, numit dupa unul din cei mai importanti maresali ai Armatei Rosii: MAE rus spera ca Romania nu va permite rescrierea istoriei

Rusia sare in apararea Parcului Tolbuhin din Bucuresti, numit dupa unul dintre cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii, in perioada in care soldatii sovietici au ocupat Romania si au terorizat populatia cu jafuri, violuri si crime. Astfel, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe a declarat, pentru Rador. ro, ca spera ca Executivul Romaniei sa nu permita rescrierea istoriei bazate pe sprijinul militar-memorial bilateral.

VIDEO Relu Fenechiu, abia iesit din inchisoare, se intoarce in politica, cu ajutorul unui primar liberal. PNL Iasi sustine ca Fenechiu nu mai are nicio legatura cu partidul

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, iesit din inchisoare de doar 12 zile, revine in politica cu ajutorul primarului comunei Rediu, un fost angajat al lui Fenechiu, in 2014, la FENE Grup. Fostul ministru a urcat pe scena, iar la interventia edilului a luat si cuvantul, scrie 7est.

Relu Fenechiu, proaspat iesit din inchisoare, se intoarce in politica, cu ajutorul unui primar liberal

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, iesit din inchisoare de doar 12 zile, revine in politica cu ajutorul primarului comunei Rediu, un fost angajat al lui Fenechiu, in 2014, la FENE Grup. Fostul ministru a urcat pe scena, iar la interventia edilului a luat si cuvantul, scrie 7est.

Relu Fenechiu, liberat conditionat, recidiveaza in politica: discurs la o chermeza din bani publici. Reactia PNL

Fostul lider al PNL Iasi, Relu Fenechiu, a fost invitat la zilele unei comune din apropiere din Iasi, la care i s-a oferit si microfonul, pentru a se adresa cetatenilor veniti la eveniment. Filiala Iasi a PNL sustine ca Fenechiu nu mai este membru al partidului.

Statul roman nu a recuperat nimic din prejudiciul de 5 milioane lei al lui Relu Fenechiu

Statul roman nu a reusit sa recupereze niciun leu din prejudiciul creat de fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, in dosarul Transformatorul, scrie Centrul de Investigatii Media.

Dupa atacul din Barcelona, teroristii anunta urmatorul atentat. E o tara cu multi romani!

Dupa atentatul din Barcelona, Organizatia terorista Stat Islamic a amenintat Italia cu atacuri teroriste. Ce-i drept, nu este pentru prima daca cand teroristii fac un asemenea anunt. incepand.

Baietelul de sapte ani, care a fost dat disparut dupa atentatul din Barcelona, s-a stins din viata (FOTO)

Baietelul de sapte ani, Julian Cadman, care a fost dat disparut dupa atacul din Barcelona, si-a pierdut viata. Copilul se afla in Barcelona impreuna cu mama lui pentru a lua parte la o nunta,.

Reactia incredibila a lui Trump, dupa atacul din Barcelona

Donald Trump a avut o reactie controversata si dupa atentatul din Barcelona. Presedintele american a insinuat ca jihadistii ar trebui impuscati cu gloante inmuiate in sange de porc.

Presa spaniola sfideaza terorismul dupa atacurile din Catalonia: Fara frica

Publicatiile spaniole au transmis, dupa atacurile din Barcelona si Cambrils, mesaje de solidaritate si de sfidare a terorii pe care vor sa o raspandeasca jihadistii.

Secretarul de stat din cadrul MAI Cornel Ciocoiu, care lua si salariu si pensie speciala, in valoare de 21.900 de lei, si-a depus demisia

Secretarul de stat din cadrul MAI, Cornel Ciocoiu, a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unei decizii a premierului publicata, vineri, in Monitorul Oficial.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )