Libnet.ro
UNICEF

11:45

Remiza intre CFR Cluj si Jagodina, scor 0-0, in turul doi preliminar al Ligii Europa

B1 B1,
Remiza intre CFR Cluj si Jagodina, scor 0-0, in turul doi preliminar al Ligii Europa

CFRCluj a remizat, joi seara, in turul doi preliminar al LigiiEuropa, scor 0-0, cu echipa sarba Jagodina. Meciul a fost arbitrat de o brigada din Rusia, formata din Aleksei Nikolaev - Tikhon Kalugin,. continuă pe B1

CFR Cluj - Jagodina, joi, de la ora 20.30, pe Look Tv. Ardelenii au misiune grea

Petrolul siCFR Cluj joaca joi in turul doi preliminar al Ligii Europa, in vreme ce Astra va intra direct in turul trei, avand avantajul ca a castigat Cupa Romaniei.

Avancronica CFR Cluj - FK Jagodina (LIVE, 20:30)

CFR Cluj a prins in extremis un loc in actuala editia a cupelor europene dupa ce Dinamo, ocupanta de drept al locului de Europa League, a introdus procedura de insolventa.

LIVE EUROPA LEAGUE Petrolul-Flamurtari (19:30) si CFR Cluj-FK Jagodina (20:30)

Onlinesport transmite LIVE TEXT cele doua meciuri disputate de Petrolul Ploiesti si CFR Cluj in prima mansa a turului II al Europa League. Petrolul-Flamurtari 19:30) si CFR Cluj-FK Jagodina 20:30) sunt transmise minut cu minut in modulul livetext.

Steaua, Petrolul si CFR Cluj debuteaza in cupele europene - Programul complet al televizarilor

Steaua va debuta miercuri in cupele europene sezonul 2014-2015), campioana Romaniei intalnind echipa Stromsgodset IF Norvegia) in prima mansa a turului doi preliminar al Champions League. Tot in aceasta saptamana vor mai evolua Petrolul Ploiesti si CFR Cluj.

Steaua, Petrolul si CFR Cluj incep in cupele europene (program, ore, live)

Steaua, Petrolul si CFR Cluj, trei dintre cele patru echipe romanesti participante in cupele europene, incep in aceasta saptamana meciurile din tururile preliminare. Iata zilele si orele in care joaca.

Victorie pentru Petrolul in turul II preliminar al Europa League. CFR Cluj, doar un egal cu Jagodina

Petrolul a luat o optiune serioasa pentru calificarea in turul trei al preliminariilor Europa League, dupa victoria de joi impotriva albanezilor de la Flamurtari, scor 2 - 0. Golurile lupilor au fost marcate pe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3227 seconds )