Libnet.ro
UNICEF

13:00

LIVE EUROPA LEAGUE Petrolul-Flamurtari (19:30) si CFR Cluj-FK Jagodina (20:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE EUROPA LEAGUE Petrolul-Flamurtari (19:30) si CFR Cluj-FK Jagodina (20:30)

Onlinesport transmite LIVE TEXT cele doua meciuri disputate de Petrolul Ploiesti si CFR Cluj in prima mansa a turului II al Europa League. Petrolul-Flamurtari 19:30) si CFR Cluj-FK Jagodina 20:30) sunt transmise minut cu minut in modulul livetext. continuă pe Online Sport

Victorie pentru Petrolul in turul II preliminar al Europa League. CFR Cluj, doar un egal cu Jagodina

Petrolul a luat o optiune serioasa pentru calificarea in turul trei al preliminariilor Europa League, dupa victoria de joi impotriva albanezilor de la Flamurtari, scor 2 - 0. Golurile lupilor au fost marcate pe.

Razvan Lucescu si Adrian Mutu, despre meciul Petrolului Ploiesti, din Europa League

Petrolul Ploiesti va intalni, joi, formatia albaneza KS Flamurtari, in turul doi preliminar Europa League. Razva Lucescu si Adrian Mutu au prefatat partida care va avea loc pe teren propriu, incepand cu ora 19.

Victorie a la Razvan Lucescu: Petrolul-Flamurtari 2-0

Petrolul a castigat prima mansa a confruntarii cu Flamurtari, scor 2-0, contand pentru turul secund preliminar al Europa League. Echipa lui Razvan Lucescu s-a impus pe final, prin golurile lui Nepomuceno si Toto Tamuz, la capatul unui meci in care principala contracandidata la titlu din acest an, asemeni Stelei, nu a convins in fata albanezilor.

Razvan Lucescu indeamna la prudenta in meciul cu Flamurtari

Petrolul Ploiesti debuteaza, joi seara, in noua editie a Europa League impotriva albanezilor de la Flamurtari, iar antrenorul Razvan Lucescu indeamna la prudenta si atentie.

Preliminarii Liga Europa: Petrolul - Flamurtari 2-0. La un pas de turul al treilea

Petrolul s-a impus cu 2-0 in meciul impotriva albanezilor de la Flamurtari, din turul al doilea preliminar al Ligii Europa. Partida tur s-a disputat pe stadionul Ilie Oana, din Ploiesti, urmand ca returul sa fie jucat in Albania.

Avancronica CFR Cluj - FK Jagodina (LIVE, 20:30)

CFR Cluj a prins in extremis un loc in actuala editia a cupelor europene dupa ce Dinamo, ocupanta de drept al locului de Europa League, a introdus procedura de insolventa.

Cluj Cluj debuteaza cu o remiza in Europa League

Fosta campioana a Romaniei, CFR Cluj, a terminat la egalitate meciul tur cu sarbii de la FK Jagodina, scor 0-0. Echipa lui Vasile Miriuta a irosit cateva sanse bune de a trece in avantaj, calificarea urmand a fi transata saptamana viitoare, in direct pe onlinesport. ro.

LIVE TEXT Stromsgodset - Steaua, ora 20.30. Turul doi preliminar Liga Campionilor

Steaua Bucuresti intalneste miercuri, de la ora 20. 30, campioana Norvegiei, Stromsgodset, in deplasare, in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Elevii lui Costel Galca vor da piept cu unul dintre cei mai dificili adversari posibili din aceasta etapa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )