Libnet.ro
UNICEF

10:45

Avancronica CFR Cluj - FK Jagodina (LIVE, 20:30)

Online Sport Online Sport,
Avancronica CFR Cluj - FK Jagodina (LIVE, 20:30)

CFR Cluj a prins in extremis un loc in actuala editia a cupelor europene dupa ce Dinamo, ocupanta de drept al locului de Europa League, a introdus procedura de insolventa. continuă pe Online Sport

CFR Cluj - Jagodina, joi, de la ora 20.30, pe Look Tv. Ardelenii au misiune grea

Petrolul siCFR Cluj joaca joi in turul doi preliminar al Ligii Europa, in vreme ce Astra va intra direct in turul trei, avand avantajul ca a castigat Cupa Romaniei.

LIVE EUROPA LEAGUE Petrolul-Flamurtari (19:30) si CFR Cluj-FK Jagodina (20:30)

Onlinesport transmite LIVE TEXT cele doua meciuri disputate de Petrolul Ploiesti si CFR Cluj in prima mansa a turului II al Europa League. Petrolul-Flamurtari 19:30) si CFR Cluj-FK Jagodina 20:30) sunt transmise minut cu minut in modulul livetext.

Avancronica Petrolul Ploiesti - Flamurtari (LIVE, 19:30)

Petrolul Ploiesti incepe joi seara al doilea sezon consecutiv in Europa League, dupa in urma cu un an se oprea la portile fazei grupelor.

Steaua, Petrolul si CFR Cluj incep in cupele europene (program, ore, live)

Steaua, Petrolul si CFR Cluj, trei dintre cele patru echipe romanesti participante in cupele europene, incep in aceasta saptamana meciurile din tururile preliminare. Iata zilele si orele in care joaca.

Remiza intre CFR Cluj si Jagodina, scor 0-0, in turul doi preliminar al Ligii Europa

CFRCluj a remizat, joi seara, in turul doi preliminar al LigiiEuropa, scor 0-0, cu echipa sarba Jagodina. Meciul a fost arbitrat de o brigada din Rusia, formata din Aleksei Nikolaev - Tikhon Kalugin,.

Steaua, Petrolul si CFR Cluj debuteaza in cupele europene - Programul complet al televizarilor

Steaua va debuta miercuri in cupele europene sezonul 2014-2015), campioana Romaniei intalnind echipa Stromsgodset IF Norvegia) in prima mansa a turului doi preliminar al Champions League. Tot in aceasta saptamana vor mai evolua Petrolul Ploiesti si CFR Cluj.

LIVE TEXT Stromsgodset - Steaua, ora 20.30. Turul doi preliminar Liga Campionilor

Steaua Bucuresti intalneste miercuri, de la ora 20. 30, campioana Norvegiei, Stromsgodset, in deplasare, in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Elevii lui Costel Galca vor da piept cu unul dintre cei mai dificili adversari posibili din aceasta etapa.

LIVE LIGA CAMPIONILOR Stromsgodset-Steaua (20:30)

Meciul tur dintre norvegienii de la Stromsgodset si Steaua Bucuresti este in direct, LIVE TEXT, astazi, incepand cu ora 20:30. Urmariti aici, minut cu minut, debutul ros-albastrilor in noul sezon de Liga Campionilor.

LIVE LIGA CAMPIONILOR Stromsgodset-Steaua 0-0

Meciul tur dintre norvegienii de la Stromsgodset si Steaua Bucuresti este in direct, LIVE TEXT, astazi, incepand cu ora 20:30. Urmariti aici, minut cu minut, debutul ros-albastrilor in noul sezon de Liga Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )